REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gana rizikinga diena. Verčiau neskubėti spręsti svarbių reikalų – tai gali tik pabloginti situaciją. Apie viską plačiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų. 

Gana rizikinga diena. Verčiau neskubėti spręsti svarbių reikalų – tai gali tik pabloginti situaciją. Apie viską plačiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų. 

REKLAMA

Avinas

Šiandien bus sunku atsispirti reklamos vilionėms, originaliems pirkiniams, meilės pagundoms. Prioritetą teikite šeimai, o ne draugų kompanijoms ar nuotykiams.

Tauras

Kai po truputį įsibėgėsite, būsite beveik nebesustabdomi. Polinkis rizikuoti, šokiruoti ekscentrišku elgesiu, požiūriu nebūtinai išeis į gera. Galbūt gausite pasiūlymą ar pranešimą, kurio nesitikėjote.

Dvyniai

Šią dieną pradėsite su polėkiu, tačiau vėliau problemų gali sukelti vaikai, augintiniai, gendanti technika ir pan. Gali paaiškėti aplinkybės, trukdančios jūsų planams. Saugokite savo ir kitų sveikatą.

Vėžys

Apie darbą galvosite ne visą darbo dieną, tad paskubėkite produktyviai padirbėti iš pat ryto. Popiet ūpo jau pakaks tik kūrybinei, sportinei veikai, meilės intrigoms, virtualiems flirtams.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien įmanomi finansiniai ir šeimyniniai netikėtumai. Galbūt jums primins užmirštą skolą arba pamėgins pasinaudoti, apgauti. Galima kažkokia provokacija arba būtinybė atlikti veiksmus, kurie nepatiks aplinkiniams.

REKLAMA

Mergelė

Aktualūs gali būti oficialūs pokalbiai, derybos. Kol kas nesutikėkite nei stabilumo, nei tikrų garantijų. Kai tik ims atrodyti, kad radote kompromisą, susitarėte, tuoj pat tai gali susijaukti. Partneriai lengvai gali atsidurti priešingoje barikadų pusėje.

Svarstyklės

Pasižymėsite kūrybingumu, iniciatyvumu. Tačiau painiosite savo ir kitų pareigas, atsakomybę bei romantiškus reikalus ir jausmus su darbu. Per neatsargumą galite ką nors sugadinti ar susižeisti.

Skorpionas

Sieksite priimti greitą sprendimą, susijusį su užsieniu, kelione, karjera, studijomis, verslo partneryste ar kt. Vis dėlto šiandien tai gana rizikinga. Turite rimčiau įvertinti sąlygas ir ar įmanoma praktiškai realizuoti norimą planą.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Stenkitės kuo daugiau nuveikti pirmoje dienos pusėje, nes vėliau daugės nesklandumų, keistų nesusikalbėjimų. Venkite kontaktų su neprognozuojamais, ūmiais žmonėmis.

Ožiaragis

Regis, kažkam galėtumėte padaryti įspūdį savo patirtimi, žiniomis. Tačiau tam tikri vidiniai stabdžiai varžys jūsų iniciatyvą. Trapių vilčių gali suteikti informacija, susijusi su darbu.

Vandenis

Sieksite lengvo pasipelnymo ir neatsisakysite progos papildyti piniginę ar pigiau apsirūpinti tuo, ko jums reikia ar norisi. Būkite apdairesni, kad iš jūsų neišviliotų pinigų, vertingų daiktų. Patys nepiktnaudžiaukite kitų pasitikėjimu.

Žuvys

Būsite nusiteikę manipuliuoti informacija bei žmonių nuomonėmis. Trauks įvairūs pasiplepėjimai, pasižmonėjimai, todėl po darbo namo neskubėsite. Tai gali sukelti problemų, nes nevaldysite liežuvio.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų