REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujame TV3 televizijos žaidime „galvOK“ netrūksta praktiškų patarimų, kaip žmonėms tvarkytis savo buityje ir namų ruošos darbuose.

Naujame TV3 televizijos žaidime „galvOK“ netrūksta praktiškų patarimų, kaip žmonėms tvarkytis savo buityje ir namų ruošos darbuose.

REKLAMA

Šmaikštų klausimą apie dvokiančų batų kvapą ir jo panaikinimą gavę laidos dalyviai humoristas Mantas Katleris ir aktorė Ineta Stasiulytė svarstė, kad geriausiai su šia bėda būtų galima susidoroti prikimšus batus laikraščiais.

„Blogą kvapą naikinti anyžiais, tai tas pats, kaip gaisrą gesinti garstyčių dujomis“, – dar vieną variantą atmetė Mantas Katleris.

Kaip neutralizuoti blogą batų kvapą sužinosite vaizdo siužete, esančiame straipsnio pradžioje.

Naujasis šou TV3 televizijoje ir portale tv3.lt rodomas šeštadieniais 19:30 val., bet savo jėgas žiūrovai ir skaitytojai gali išbandyti ir prieš laidą, ir po jos, kiekvieną dieną nuo 16:30 val.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat kiekvieną rytą 09 val. per „Power Hit Radio"!

Kiekvienoje „galvOK“ TV laidoje dalyvaus po dvi komandas, kurios tarpusavyje varžysis ieškodamos atsakymų į žaidimo vedėjo užduotus klausimus. Kiekviena komanda susideda iš kapitono, kviestinio svečio – aktoriaus, muzikanto ar kito žinomo asmens, kuriam juokas, šmaikštūs postringavimai ir drąsių atsakymų į klausimus ieškojimai yra kasdienybė, bei palaikymo komandos, kuri sufleruoja ir kitaip padeda savo kapitonui laimėti dvikovą. Žaidimo azartą dar labiau kurstys piniginis prizas – komandos už teisingus atsakymus gauna taškus, kurie konvertuojami į eurus, taigi laimėjusi komanda gaus piniginį prizą, kurį po lygiai pasidalins. Geros emocijos garantuotos ir žaidžiantiems, ir stebintiems žaidimą. „galvOK“ šou TV3 eteryje pasirodys jau gegužės 2 d.

Prie „galvOK“ prisijungti ir tapti palaikymo komandos nariu, gali visi, kas mėgsta įdomius klausimus, galvosūkius, yra žingeidūs ir sumanūs. Tereikia užpildyti registracijos anketą čia. „galvOK“ – dalyvauk, patirk, laimėk! 

VISĄ LAIDĄ ŽIŪRĖKITE:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų