REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Minkštučiai, lengvai saldūs ir tokie skanūs. Idealūs pusryčiams. Nors kartais aš ir kaip desertą suvalgau, o kodėl gi ne? Priklausomai su kuo ir kaip patieksi “, – sako tinklaraštininkė Liucija.

„Minkštučiai, lengvai saldūs ir tokie skanūs. Idealūs pusryčiams. Nors kartais aš ir kaip desertą suvalgau, o kodėl gi ne? Priklausomai su kuo ir kaip patieksi “, – sako tinklaraštininkė Liucija.

REKLAMA

Reikės (stiklinė 240 ml): 2 kiaušinių; ¾ stiklinės (100 g) miltų; 2/3 stiklinės (170 g) natūralaus graikiško jogurto; 34 valg. š. cukraus; 4 valg. š. pieno; 1 arb. š. kepimo miltelių; aliejaus (kepimui).

GAMINIMAS

Viename inde išplakame kiaušinius, jogurtą, cukrų ir pieną naudodami plakimo šluotelę. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir sudedame į jogurto masę, išplakame šluotele (liks šiek tiek gumulėlių, bet nepermaišykite).

Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus ant vidutinės ugnies. Pilame po 2 valg. š. kiekvienam blynui ir kepame, kol gražiai apskrunda. Skanumėlis!

Cukraus kiekį reguliuokite pagal savo skonį, jei norite saldesnių blynelių, dėkite daugiau cukraus. Jei graikiškas jogurtas jau su skoniu, saldus, tuomet galite naudoti mažiau cukraus.

Šaltinis: Lithuanian the USA 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų