REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Princesė Diana su princais Harry ir Williamu (nuotr. SCANPIX)

2020-ieji metai visai karališkajai šeimai nuo pat pirmųjų akimirkų buvo išties gana sunkūs. Iš pradžių apie savo persikraustymą į JAV paskelbė Harry ir Meghan Markle, vėliau princas Charlesas pasigavo koronavirusą, o visai šeimai tenka jau ne vieną mėnesį leisti kuo atokiau vieni nuo kitų.

4

2020-ieji metai visai karališkajai šeimai nuo pat pirmųjų akimirkų buvo išties gana sunkūs. Iš pradžių apie savo persikraustymą į JAV paskelbė Harry ir Meghan Markle, vėliau princas Charlesas pasigavo koronavirusą, o visai šeimai tenka jau ne vieną mėnesį leisti kuo atokiau vieni nuo kitų.

REKLAMA

Deja, tai – ne visos blogos naujienos.

Pasirodo, kad jau visai netrukus galvos skausmu šeimai taps ir naujausia dokumentinė juosta apie princesė Dianą ir jos gyvenimą. Negana to, čia bus minima, jog princesė bandė nusižudyti.

Anot užsienio portalo „The Sun“, naujoje juostoje „Being Me: Diana“, bus pasakojama apie jos „psichinės sveikatos mūšius, valgymo sutrikimus, nelaimingą santuoką su princu Charlesu ir skausmingą vaikystę“.

Teigiama, kad juosta bus rodoma „Netflx“ platformoje, o taip pat čia bus pridėta nematyta medžiaga iš Dianos 1990-1992 metų interviu, kurie atskleis jos vidinius neramumus prieš skyrybas su princu.

REKLAMA
REKLAMA

Visa karališkoji šeima tuo yra pasipiktinusi, o artimas šaltinis teigė, kad juostos nepalaiko nei jie, nei princesės Dianos giminės. 

„Williamas ir Harry bus labai nusiminę ir pikti. Tai ypatingai vargins Harry, nes jis dirba su „Netlifx“, – pridėjo šaltinis.

REKLAMA

Tiesa, minėtos serijos dar nėra nei iki galo baigtos, nei parduotos, todėl kol kas belieka laukti tik karališkosios šeimos atsako. 

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad dar visai neseniai užsienio žiniasklaidoje buvo atskleistos ir M. Markle nuoskaudos apie karališkąją šeimą.

Kelias jų užsienio naujienų portalui „Daily Mail“ atskleidė anonimais norėję išlikti M. Markel draugai. Anot jų, žinoma moteris vis dar jaučiasi prastai ir ne tokia svarbi, kaip princo Williamo žmona Kate Middleton.

Tikriausiai daugelis prisimena, kad M. Markle ir princas Harry į teismą padavė britų spauda, mat, anot poros, jie nuolat nepagrįstai šmeiždavo Meghan. Karališkoji šeima jiems patarė šitaip nesielgti, vis dėlto Harry nusprendė apginti savo mylimosios garbę.

REKLAMA
REKLAMA

O štai anot „Daily Mail“ šailtinių, dabar hercogienė savo draugams pasakoja, kad jei taip būtų nutikę Kate, viskas būtų buvę kitiap. „Meghan sakė, kad niekas nebūtų su tuo taikstęsi – netgi būtų sulaužyta pasenusi tvarka. Niekas nebūtų praleidęs tų leidinių ir jų piktų atakų“, – sakė M. Markle draugai.

Anot portalo, Harry nuolat pasakodavo princui Charles ir karalienei apie tai, kad iš Meghan spauda tyčiojasi. Vis dėlto jie niekuomet nieko nesiėmė, kad pakeistų protokolą. „Meghan sakė, kad labiausiai ją liūdino tai, kad pagrįstos Harry baimės atsimušdavo taip, lyg jie būtų  kurti žmonės“, – teigiama portale.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Anot Meghan, jie viską padarė taip, jog atrodo, kad taip ir reikia elgtis. Harry su jais bandė susikalbėti pernelyg ilgai. Ji sakė, jog jis nebuvo pasiruošęs, jog tokie dalykai sugriautų jų gyvenimą ir santuoką“, – teigė šaltinis.

Anot šaltinio, Meghan ir Harry labai aiškiai parodė, kad jie taikiai tokioje sistemoje funkcionuoti negalės, todėl jei sistema nebus pakeista jų labui, jiems neliks nieko kito, kaip tik palikti karališkąją šeimą. 

„Ji patikino, kad niekas į jų prašymus nežiūrėjo rimtai, todėl jiems teko visko imtis patiems. Ji teigė, kad britų spauda persekiojo Harry jau nuo vaikystės, todėl su kai kuriais portalais jau seniai reikėjo atsisveikinti. Sistema neveikė ir Harry norėjo ją pataisyti. Ji pasakė, kad jam reikėjo tai parodyti, todėl jie ėmėsi tai daryti kartu“, – pridėjo šaltinis.

Tiesa, svarbu paminėti, kad „Daily Mail“ yra būtent tas portalas, su kuriuo, anot Meghan ir Harry, nebuvo palaikomas joks jų ryšys ir bendradarbiavimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų