REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Vaida Genytė (nuotr. stop kadras)

Kaip ir daugelis kitų šalies gyventojų, dainininkė Vaida Genytė karantino metu taip pat turi begales laisvo laiko. Moteris tikino, kad pasiilgo abipusio ryšio, kuomet gali dainuoti savo gerbėjams ir matyti jų akis.

8

Kaip ir daugelis kitų šalies gyventojų, dainininkė Vaida Genytė karantino metu taip pat turi begales laisvo laiko. Moteris tikino, kad pasiilgo abipusio ryšio, kuomet gali dainuoti savo gerbėjams ir matyti jų akis.

REKLAMA

Kadangi pastaruoju metu vis daugiau laisvo laiko, o dainavimas – neatsiejama Vaidos Genytės dalis, tad ji surengė nepamirštamą ir šilta pasirodymą, kurį padovanojo savo gerbėjams.

Feisbuke moteris pasidalijo vaizdo įrašu, kuria jautriai dainavo drauge su Tomu Pavilioniu ir skyrė gražius žodžius mamos: „Aš labai tikiuosi, kad mes jau netrukus galėsim jums dainuoti nebe už stiklų. O gyvai! Galėsime dalintis muzika ir gera nuotaika. Ir dar.. .Mielosios Lietuvos mamos, būkit sveikos ir laimingos. Jūsų labai reikia.“ 

Vaida Genytė sakė, kad šios idėjos autorius yra  MB „Klasikos pasaulis“. 

Po šiuo įrašu gerbėjai negailėjo gražių žodžių. Teigė, kad gera klausytis jos ir operos solisto Tomo Pavilionio.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad dar visai neseniai kalbinta moteris pasakojo, kad nors dabar visi pasirodymai ir atšaukti, ji tikisi, kad visai netrukus ir vėl galės išvysti savo gerbėjų žvilgsnius.

REKLAMA

Atlikėja pasakojo pastebėjusi, jog daugelis atlikėjų rengia virtualius koncertus, tačiau pati dar tam nesiryžta: „Tikiuosi, kad viskas neužsitęs. Dabar labai daug dainininkų ruošia koncertus iš savo namų, internetinėje platformoje, bet aš dar prie tokios platformos nepriėjau, nesiryžtu. Galvoju ir tikiu, kad greitai pasimatysime gyvai, todėl visą gyvą garsą ir pojūtį perduosime gyvai, vienas kitam, o ne už stiklo.“ 

Tęsdama mintį apie koncertus, ji atviravo, kad teko perkelti nemažai pasirodymų. „Labai daug koncertų nukelta į rudenį. Galvoju daug apie naują sezoną, daug kas neaišku, nežinia. Kalba, kad bus antras protrūkis, tada vėl nežinia. Kaip bus, kaip viskas pasisuks – nežinau“, – atviravo moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Kalbėdama apie karantiną V. Genytė tikino, kad jaučiasi ramiai: „Labai ramus gyvenimo laikotarpis: apmąstymų, knygų skaitymo, filmų žiūrėjimo, ramaus pasivaikščiojimų po mišką. Karantinas labai sunkus, bet ir kartu stabdantis laikotarpis – verčiantis viską apmąstyti, sustoti.  Į egzistencinius klausimus nesigilinu, bet apmąstau apie gyvenimą.“

Nors atlikėja ir daug dirbo iki karantino, nesijautė nė kiek pavargusi, todėl jai nereikėjo „priverstinių atostogų“.

„Nuo darbų gausos nebuvau pavargus, man atostogų nereikėjo, bet yra kaip yra. Dabar nėra jokio kito pasirinkimo. Jau nieko nepakeisi. Karantino metu nesiėmiau jokių perversmų. Namuose viskas tvarkinga, todėl viskas vienodai liko ir dabar. Nebuvo jokių perversmų, kuomet keisčiau viską iš esmės“, – apie gyvenimą karantine sakė atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, nors dabar gyvenimas ir pasikeitė, neliko koncertų, tačiau Vaida tikisi, kad viskas netrukus baigsis ir ji vėl galės išvysti gerbėjų akis: „Tikiu, kad netrukus atsiversime pasauliui ir grįšime į normalų gyvenimą.  Ruošiuosi visuomet koncertams, negali nutolti visiškai nuo muzikos. Privalu palaikyti balso raumenų formą. Teko nukelti daug pasirodymų... Koncertai turėjo būti labai gražūs ir dideli. Motinos dienos koncertas – arenoje. Viso šito nebus. Labai gaila.. Visi koncertai nukelti į rudenį. Atvirai sakau, kad jų labai laukiu... Manau, kad kiekvienas atlikėjas ir artistas to labai laukia. Manau, kad ir žmonės to laukia. Abipusio ryšio labai pasiilgau...“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų