REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prodiuseris Egmontas Bžeskas ir jo žmona Reda Bžeskienė išsiskirti bando jau daugiau nei 3 metus. Poros pykčiai vyksta ne tik teismuose, tačiau visai neseniai prodiuseris pasidalijo įrašu, kuriame vaizudoja, jog smagiai leidžia laiką su vaikais. Jie važinėjasi su tėčio padovanotais dviratukais. Būtent pastarieji dviratukai papiktino vaikų mamą, kuri teigė, kad dviratukų būklė nėra gera.

Prodiuseris Egmontas Bžeskas ir jo žmona Reda Bžeskienė išsiskirti bando jau daugiau nei 3 metus. Poros pykčiai vyksta ne tik teismuose, tačiau visai neseniai prodiuseris pasidalijo įrašu, kuriame vaizudoja, jog smagiai leidžia laiką su vaikais. Jie važinėjasi su tėčio padovanotais dviratukais. Būtent pastarieji dviratukai papiktino vaikų mamą, kuri teigė, kad dviratukų būklė nėra gera.

REKLAMA

Būtent po šio Egmonto Bžesko įrašo „Facebook“ paskyroje užvirė dar didesnis konfliktas.

Naujienų portalui tv3.lt Reda Bžeskienė pasakojo, kad dviratukai – tik lašas jūroje. 

„Niekada nebuvo taip, kad jam būtų draudžiama susitikti su dukromis. Pats gal nelabai turi noro ar galimybių. Visus pasimatymus su vaikais aš inicijuodavau ir aiškindavau, kodėl jiems reikia ir tėvo ir mamos. Visus konfliktus aiškinamės teisme, jam yra pritaikytos laikinos apsaugos priemonės. Dėl nebendravimo jis yra gavęs baudą. Dabar staiga jis pradėjo rodytis, kad yra labai geras tėtis. Nors iš tikrųjų jis nėra net pasveikinęs vaikų su gimimo diena. Net nepaskambino“, – pasakojo R. Bžeskienė.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris tikino, kad konfliktas dėl dviratukų jai atrodo juokingas: „Tie dviratukai yra išpūstas reikalas. Tiesa, nežinau, kokio tikslo jis siekė, kuomet išplatino mano žinutes – save išaukštinti ar mane pažeminti. Tikrai nežinau. Man labai neskaniai atrodo, kuomet suaugęs vyras užsiima tokiais dalykais. Jam netoli 50-imt, o užsiiminėja netinkamais veiksmais. Ištraukia iš konteksto ir viską viešina. Galėčiau ir aš ištraukti žinutes iš konteksto ir paviešinti, kuriose rašo, kad neims vaikų. Čia yra tokie vaikų darželio žaidimai. Man atrodo, kad jie yra nereikalingi. Paviešintos žinutės manęs neįskaudino, tačiau jos buvo privačios. Turėjo teisiškai gauti leidimą, jeigu norėjo jas paviešinti.“

REKLAMA

R. Bžeskienė įsitikinusi, kad vyras dabar nori apsimesti idealiu teveliu, todėl viešina jos žinutes, kurios išimtos iš konteksto.

„Jis bando žiniasklaidai ir visuomenei papasakoti, kad labai nori bendrauti su vaikais, bet negali. Tai yra netiesa. Visada jis galėjo ir gali su jais bendrauti. Tam aš net kreipiausi į teismą, kad nustatytų grafiką, kada jis tiksliai bus su vaikais. Kelių valandų pabuvimas su vaikais ir parodymas socialiniuose tinkluose, kad jis leidžia laiką su vaikais – neatspindi realios situacijos. Jis gal bando susirinkti kuo daugiau straipsnių, kuriuos galės parodyti teisme. Mat pasirodyti, kad yra geras tėtis ir bendrauja su vaikais. Niekada gyvenime nebuvo taip, kad aš neleisčiau jiems susitikti“, – kalbėjo pašnekovė.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris atskleidė, kad jau 4 metus nebegyvena kartu. Per visą šį laikotarpį buvo tokių situacijų, kuomet jis nesilaikydavo žodžio: „Mes 4 metus kartu jau nebegyvename. Ieškinys skyryboms paduotas prieš 1 metus. 3 metus bandėme gražiai tartis, kaip čia bus. Kada jis galės būti su vaikais ir panašiai.

Buvo daug situacijų, kuomet jis netesėjo savo žodžio. Suruošdavau vaikus, o jis neatvykdavo jų pasiimti ar vėluodavo net kelias valandas. Tai trauma vaikams. Mes kartu nebegyvename, todėl ir man reikia planuotis laiką. Stengiuosi, kuomet būnu be vaikų – išnaudoti turiningai laiką.“

Kalbėdama apie teismo sprendimus, ji prisipažino, kad ir čia kyla daug nesutarimų. Vyras nori vaikais rūpintis tik tada, kada jam patogu. Jam atrodo, kad geriau būtų, jeigu vaikai visuomet miegotu pas mamą namuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Jis nori būti toks tėvelis, kuris pasiima vaikus į parką, pabūna ir gražina atgal. Mano nuomone, vaikams reikalingas tėtis ne tik toks, kuris pabūna kelias valandas, papramogauja ir atveža atgal namo, o ir tokio, kuris pamokintų. Jis nori būti laisvas žmogus. Pamiršta, kad yra pareigos ir atsakomybės. Dėl to aš kreipiausi į teismą, kad būtų aiškumas man, jam ir vaikams. Teisme jam buvo pasiūlyta, kad jis galėtų bendrauti su vaikais kas antrą savaitgalį. Jam netiko. Tuomet pasiūliau, kad per mėnesį pabūtų 10 dienų. Sakė, kad jam netinka, nes per daug tiek dienų. Tada jis pasakė, kad norėtų 5 dienų. Teisėja nusprendė, kad bus 7 dienos per mėnesį, kuomet jam reikės būti su vaikais. Kuomet atėjo laikas vykdyti teismo nuosprendį, jis suprato, kad tai nėra jam patogu. 

REKLAMA

Su alimentais lygiai tas pats. Norisi kažkokio stabilumo. Jam yra nustatytos laikinos apsaugos priemonės dėl vaikų išlaikymo. Už kovo mėnesį jis nėra sumokėjęs alimentų. Nusprendė, kad jeigu vaikai pabus pas jį ilgiau, tuomet neturės mokėti alimentų. Taip negali būti net pagal įstatymą. Man atsibodo kiekvieną kartą jo prašyti“, – kalbėjo pašnekovė.

Anot jos, jų santykiai dabar nėra geri. Juos sieja tik vaikai ir teismai: „Mus sieja tik teismai ir vaikai. Jis ligi šiol prašo tūkstantinių sumų. Tas bendravimas – formalus. Jokio draugiško bendravimo nėra. Mes nesame geruose santykiuose, kad ir kaip bebūtų gaila. Aš iš jo nieko neprašau, jokio turto. Visų pirma, jeigu nori dalintis turtu – reikia jį turėti. Jis neturi jokio turto savo vardu. Aš turiu savo namą, kurį įsigijau dar iki santuokos. Pati jį įsigijau su paskola.

REKLAMA

Man labai liūdna, kad Lietuvoje yra tokių vyrų, kurie prašo pinigų ir nenori mokėti alimentų. Nori bendrauti su vaikais tik tada, kuomet jam patogu. Geriausias nutarimas – kad jokio nebūtų nutarimo. Aš taip suprantu jo mąstymą. Jis tik vasario mėnesį susitiko su mergaitėmis, o situacija dėl dviratukų – cirkas, kuris nuaidėjo per visą Lietuvą. Dabar neturi daug veiklos, tad nusprendė, kad pabus geras tėtis.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų