REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Tupac (tv3.lt fotomontažas)

Garsusis reperis Tupacas Shakuras buvo žiauriai nušautas 1996-aisiais, ir nors po jo mirties praėjo daugiau, nei 20 metų, į viešumą išlenda vis naujų detalių apie kraupų nusikaltimą.

4

Garsusis reperis Tupacas Shakuras buvo žiauriai nušautas 1996-aisiais, ir nors po jo mirties praėjo daugiau, nei 20 metų, į viešumą išlenda vis naujų detalių apie kraupų nusikaltimą.

REKLAMA

Visai neseniai paaiškėjo, kokie buvo paskutiniai reperio žodžiai, ištarti artimam draugui mirties dieną.

Naujausia informacija buvo rasta policijos dokumentuose, kurią pirmąkart išvydo dienos šviesą tik dabar, praėjus 24 metams po reperio mirties. Minėti dokumentai buvo laikomi privačiais, tačiau dabar jų dėka paaiškėjo, kad net paskutinėmis savo gyvenimo akimirkomis Tupacas be galo rūpinosi kitais žmonėmis. Šiuo atveju, konkrečiai savo draugu Marion „Sure“ Knightu.

Taip pat dokumentai atskleidžia daugiau detalių ir apie susišaudymą, nelaimės vietą ir ten apsilankiusių policijos pareigūnų parodymus.

REKLAMA
REKLAMA

Tupaco draugas Knightas lemtingąją naktį buvo kartu su reperiu mašinoje, kai 1996-aisiais įvyko susišaudymas Las Vegase. Rugsėjo 7 dieną jiedu važiavo automobiliu, o sustoję prie raudono šviesoforo signalo, išgirdo šūvius. 

REKLAMA

„Mudu kalbėjomės ir staiga išgirdome šūvius. Pažiūrėjome į dešinę, o tada Tupacas bandė kaip nors pasiekti galinę sėdinę. Sučiupiau jį ir pasistengiau nuleisti ant žemės. Iš viso buvo maždaug 15 šūvių. Jie sužeidė mano galvą, o aš toliau bandžiau jį nuleisti ant žemės. Viskas įvyko be galo greitai…“ – pasakojo Knightas.

Tiesa, įdomu tai, kad abu jie tuo metu keliavo kartu su apsauga – jų apsauginiai važiavo iš paskos. Interviu metu policininkas Knighto paklausė, ar jie darė kažką, kad padėtų reperiams apsisaugoti?

REKLAMA
REKLAMA

Deja, Knightas nesutvardė pykčio ir pareiškė, kad jie nė kiek nepadėjo. „Esu toks pats nustebęs, kaip ir tu, juk jiems mokama daugybė pinigų, kad apsaugotų. Iki šios dienos to nesuprantu. Tai buvo  priežastis, dėl ko mes su Tupacu jautėmės saugūs, mat žinojome, kad jo apsauginiai važiuoja paskui mus.“

Minėto susišaudymo metu, Knightas bandė apsaugoti savo garsųjį draugą Tupacą, tačiau nuo kulkų atkriejusios skeveldros sužalojo jam galvą. Netrukus Knightas nuvežė mirtinai sužalotą reperį į ligoninę, o štai būtent naujai paviešintuose dokumentuose paaiškėjo, kokie buvo paskutiniai Tupaco žodžiai Knightui.

„Juk tu buvai tas, kuriam šovė į galvą. Tave pašovė į galvą…“ – sakė jis.

Ir nors tuo metu Tupacas jau buvo ligonėje, gydytojams jo gyvybės išgelbėti nepavyko. 

Vėliau policijai Knightas paneigė kalbas, kad tuo metu ir pats Tupacas turėjo ginklą, bei pridėjo, kad atakos metu jie nematė tų, kurie sukėlė šaudynes, todėl nė nežino, kas jie galėtų būti. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų