REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Britney Spears (nuotr. SCANPIX)

Dainininkė Britney Spears garsėja ne tik dėl savo muzikos ir įsimintinų vaizdo klipų bei koncertų, bet ir dėl nuolatinių nesėkmių.

4

Dainininkė Britney Spears garsėja ne tik dėl savo muzikos ir įsimintinų vaizdo klipų bei koncertų, bet ir dėl nuolatinių nesėkmių.

REKLAMA

Neseniai moteris šokdama namuose susilaužė pėdą, o karantino metu atskleidė ir kitąp praėjusiais metais ten pat įvykusią nesėkmę.

Pasidalijusi vaizdo įrašu „Instagram“, B. Spears pasakojo, kad ketina greit pasportuoti. Deja, vienąkart tokie jos norai baigėsi kone tragedija.

„Sveiki, draugai, aš šiuo metu esu sporto salėje. Čia nebuvau gal 6 mėnesius, nes buvau salę sudeginusi. Turėjau čia dvi žvakes, o po to vienas įvykis sekė kitą, ir štai, aš viską sudeginau“, – greit užsiminė ji.

Komentaruose besistebintiems gerbėjams B. Spears apie visa tai papasakojo plačiau. „Tai buvo nelaimingas įvykis, tačiau taip, aš sudeginau savo sporto salę. Praėjusi pro duris, mačiau liepsnas ir sprogimą! Tiesa, priešgaisrinė signalizacija greitai suveikė, todėl niekas nenukentėjo. Deja, dėl to aš dabar turiu tik 2 dalis reikiamos įrangos ir veidrodžius tik iš vienos pusės. Tačiau galėjo baigtis ir kur kas blogiau, todėl aš esu dėkinga. P. S. Bet kuriuo atveju, sportas lauke man patinka labiau“, – pridėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad tai – ne vienintelė nesėkmė, kurią garsi atlikėja patyrė pastaruoju metu. Visai neseniai ji susilaužė pėdą ir į „Instagram“ įkėlė vaizdo įrašą, kad gerbėjai galėtų pamatyti ir išgirsti tikslią akimirką, kai tai įvyko, rašoma today.com.

REKLAMA

Ji rašė: „Aš nešokau šešis mėnesius, todėl buvau visiškai užsivedusi! Ir taip... Aš žinau, kad esu basa. Nesijuokite, bet aš taip geriau jaučiu grindis! P.S. Galite išgirsti, kur aš čia susilaužiau koją, atsiprašau, kad taip garsiai!“

Viskas atrodo pakankamai gerai, kol galiausiai vaizdo įraše pasigirsta pokštelėjimas ir sugriebusi pėdą ji krenta ant grindų.

Spears draugas Samas Asghari „Instagram“ paskelbė palaikymo žinutę garsiąjai „Toxic“ dainos atlikėjai.

„Kai ką nors susilaužai, sugijus tampi stipresniu, ypač tada, kai esi mano mergina“, – rašė jis. „Mano liūtei lūžo metatarsalinis kaulas darant tai, kas jai patinka – šokant. Noriu,  kad ji kuo greičiau pasveiktų“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų