REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Shannon Napier, 24–erių metų amžiaus slaugytoja, mirė vos pagimdžiusi dukrą Abbie, ir palikdama sugniuždytą sužadėtinį Jordaną Burtą.

Shannon Napier, 24–erių metų amžiaus slaugytoja, mirė vos pagimdžiusi dukrą Abbie, ir palikdama sugniuždytą sužadėtinį Jordaną Burtą.

REKLAMA

Didžiojoje Britanijoje dirbusi slaugė mirė vos kelios valandos po gimdymo, pranešė gedintis jos sužadėtinis. Moteris buvo vos 24–erių, ir ji mirė vos pagimdžiusi dukrelę Abbie.

Žurnalistu dirbantis jos sužadėtinis pasakojo apie savo skausmą – savo pasidalinime jis jausmingai prisiminė savo mylimąją.

„Edinburgh Live“ rašoma, kad tiksli moters mirties priežastis dar nežinoma. Jaunasis tėtis Jordanas liūdnomis žiniomis pasidalino tą dieną, kai jiedu su Shannon būtų šventę 11–ąsias pažinties metines, rašoma dailystar.co.uk.

Jordanas dalinosi savo mintimis ir išgyvenimais. Vyras rašė: „2009–ųjų metų balandžio 25 dieną sutikau savo vienintelę tikrąją meilę Shannon Napier, pačią gražiausią, protingiausią ir linksmiausią moterį, kokią esu pažinojęs. Tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio – mums buvo lemta būti kartu.“

REKLAMA
REKLAMA

Jis išreiškė liūdesį dėl Abbie, kuri turės augti be mamos. Jis rašė: „Kartu kūrėme savo svajones, kartu siekėme savo tikslų, ir kartu ruošėmės versti naują gyvenimo puslapį. Šiandien yra 11–osios mūsų pažinties metinės. Tu man padovanojai pačią nuostabiausią dovaną – mūsų dukrelę.

REKLAMA

Man plyšta širdis, kad negalėsi būti mama, kaip visada norėjai. Vis dar negaliu patikėti, kad tavęs nebėra, mano nuostabioji sužadėtine. Noriu tau padėkoti už viską, ką dėl manęs esi padariusi nuo tada, kai atėjai į mano gyvenimą. Be tavęs nebūčiau ten, kur dabar esu.“

Jis taip pat minėjo Shannon darbą slaugytoja – jauna moteris 2018 metais gavo slaugytojos diplomą Dandžio universitete.

Jis tęsia: „Tu palietei daugybės žmonių gyvenimus, tiek profesiniame, tiek socialiniame gyvenime. Kasdien tavim didžiuodavausi – kaip toje dainoje: „dėl tavęs kvėpuoju, dėl tavęs vis dar tikiu“. Tu man buvai pati nuostabiausia herojė – kartu su visais ketvirtadienio vakarais plosiu ir tau, mažute.

REKLAMA
REKLAMA

JK medikų bendruomenė prarado nuostabią jauną slaugytoją, kuri buvo labai rūpestinga ir atjaučianti. Tai buvo tik pati jos kelionės pradžia. Shannon Napier, tu buvai viena iš milijono, ir man labai pasisekė, kad su tavimi praleidau 11 metų. Dabar tau jau nieko nebeskauda, o aš būsiu tėtis ir rūpinsiuosi mažąja Abbie ir visa šeima!“

Šeštadienį Dianne Miller įsteigė „GoFundMe“ puslapį, kuriame renka lėšas Shannon atminimui bei mažosios Abbie reikmėms.

Puslapyje rašoma: „Renkame lėšas vos pagimdžius dukrytę mirusios Shannon atminimo paminėjimui. Taip pat norime surinkti pinigų mažajai Abbie – dovanoms ar kitoms jos reikmėms. Labai džiaugiamės bet kokia pagalba ar palaikymu. Iš anksto ačiū visiems už jūsų dosnumą.“

Šiame lėšų rinkimo puslapyje buvo siekiama surinkti 500 svarų, bet sekmadienio vakarą sąskaitoje jau buvo 11 000 svarų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų