REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mamos vaikams turi teikti globą, maistą, meilę ir galimybes augti. Tai – nelengvas darbas, ir ne kiekviena sugeba prisiimti tokią atsakomybę.

Mamos vaikams turi teikti globą, maistą, meilę ir galimybes augti. Tai – nelengvas darbas, ir ne kiekviena sugeba prisiimti tokią atsakomybę.

REKLAMA

Tačiau kai kurie Zodiako ženklai motinystei tinka geriau, nei kiti, rašoma yourtango.com. Štai Zodiako ženklai, kurių atstovės būna geriausios mamos. 

ŽUVYS 

Žuvys savo vaikams įskiepija meilę menui ir skatina jų kūrybiškumą. Žuvų mamų vaikai bus jautrūs, lakios vaizduotės ir mokės su aplinkiniais elgtis gražiai ir pagarbiai. Žuvys savo vaikams perduoda meilę gamtai, pasididžiavimo jausmą padedant kitiems ir nepriklausomą dvasią. Gal jos ir neišmokys savo vaikų, kaip įgyvendinti savo svajones, bet juos visą laiką palaikys, kol vaikai patys to mokysis.

AVINAS

Avino ženklo mamos sudaro savo vaikams tvarkaraščius su muzikos pamokomis, sporto treniruotėmis, jų hobiais, socialinėmis veiklomis ir stovyklomis. Bet ir pati po Avino ženklu gimusi mama gyvena būtent taip. Ji skatina savo vaikus leistis į nuotykius ir nebijoti išbandyti naujų dalykų. Ji nori, kad jos vaikai drąsiai pasitiktų iššūkius ir kovotų už tai, kuo tiki. Kartais ji gali būti tiesmuka, bet iškart to pasigaili. Avinė mama retkarčiais būna įkyroka, jai reikėtų geriau įsiklausyti į tai, ką pats jos vaikas nori daryti.

REKLAMA
REKLAMA

DVYNIAI 

Dvynės mamos su savo vaikais gali kalbėtis apie viską – net ir apie intymiausius dalykus. Jos nuo vaikų nieko neslepia. Dvynių mamų vaikai pasižymi puikiais komunikaciniais sugebėjimais ir puikiai orientuojasi pasaulyje. Vienas iš dalykų, dėl kurių Dvynės mamos yra unikalios – jų sugebėjimas suprasti savo vaikus, kad ir kokios lyties ar amžiaus jie bebūtų. Dvynės mamos organizuoja smagiausius vakarėlius ir pasibuvimus su draugais – nes joms pačioms tokia veikla patinka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų