REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusijoje naujuoju koronavirusu iš viso užsikrėtė 874 kariai, sekmadienį informavo Gynybos ministerija Maskvoje.

Rusijoje naujuoju koronavirusu iš viso užsikrėtė 874 kariai, sekmadienį informavo Gynybos ministerija Maskvoje.

REKLAMA

Pasak institucijos, beveik pusė jų (379 žmonės) izoliuojasi namuose, o likusieji gydomi įvairiose medicinos įstaigose. Keturi kariškiai yra sunkios būklės, o vienas iš jų prijungtas prie plaučių ventiliavimo aparato.

Rusija lig šiol pranešė apie 80 949 patvirtintus užsikrėtimo koronavirusine infekcija COVID-19 atvejus ir 747 mirties atvejus. Didžiojoje daugumoje šalies regionų nuo kovo pabaigos galioja karantinas, o veikti leidžiama tik būtiniausioms įmonėms – maisto prekių parduotuvėms, vaistinėms, bankams; žmonėms liepta likti namuose.

Anksčiau šį mėnesį Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas dėl intensyvėjančio protrūkio neribotam laikui atidėjo tradiciškai gegužės 9 dieną rengiamą karinį paradą, skirtą paminėti nacistinės Vokietijos sutriuškinimą Antrajame pasauliniame kare 1945 metais.

Kariniai vienetai jau buvo pasirengę paradui: vaizdo įrašuose iš repeticijų matyti, kaip šimtai kariškių mokosi Maskvos apylinkėse, nesilaikydami socialinio atstumo. Kremliaus atstovas Dmitrijus Peskovas paaiškino, jog kariuomenėje galioja atskiri izoliacijos ir atstumo protokolai, suteikiantys kariams daugiau laisvės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų