REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Šiuo metu dėl COVID-19 pandemijos didelė dalis verslų atsidūrė „neramumų zonoje“, tačiau pasak „TeslaPay“ vadovo Nikolaj Mosejev, pasitelkus profesionalų patirtį ir tarpusavio bendradarbiavimą – išeitį galima rasti. 

Šiuo metu dėl COVID-19 pandemijos didelė dalis verslų atsidūrė „neramumų zonoje“, tačiau pasak „TeslaPay“ vadovo Nikolaj Mosejev, pasitelkus profesionalų patirtį ir tarpusavio bendradarbiavimą – išeitį galima rasti. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Elektroninių pinigų įstaigos (EPĮ) „TeslaPay“ komanda, įvardijanti save kaip novatorių bendruomenę, tikina, jog turint verslą, vienas iš pagrindinių jo sėkmės garantų – nepriekaištinga mokėjimų sistema. Į ką būtina atkreipti dėmesį ją renkantis, kalbamės su Nikolaj Mosejev. 

REKLAMA

Papasakokit, kas yra „TeslaPay“ ir kuo jūsų mokėjimo sistema naudinga verslui? 

Pagrindinės šiuo metu mūsų įmonės ir jos mokėjimo sistemos teikiamos paslaugos yra: fizinių ir juridinių asmenų sąskaitų atidarymas ir tvarkymas IBAN formatu (šis formatas palengvina atsiskaitymus tarp partnerių įvairiose šalyse, turinčiose skirtingas bankų atpažinimo ir sąskaitų numeravimo sistemas), SEPA mokėjimų atlikimas (bendra mokėjimų eurais erdvė (angl. Single Euro Payments Area), – tai Europos valstybes ir teritorijas apimanti erdvė, kurioje mokėjimai eurais atliekami vienodomis sąlygomis), taip pat Mastercard sistemos mokėjimo kortelių išdavimas. Negana to, siūlomų paslaugų spektras nuolatos auga. 

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto, drąsiai galiu teigti, kad „TeslaPay“ nėra tik mokėjimo sistema. Tai yra tam tikra finansinė bendruomenė, kur ateina tie, kurie renkasi kokybę, greitus sprendimus ir sėkmingus rezultatus. 

Kokiomis vertybėmis remiasi jūsų komanda, dirbdama tiek su fiziniais asmenimis, tiek su verslo klientais? 

Mūsų prekės ženklas grindžiamas atsakomybe, pagarba, naujovėmis ir įsipareigojimu klientui, o tikslas – kuo geriau aptarnauti savo klientus. Visada esame atsakingi už kiekvieną padarytą žingsnį ir duotą patarimą. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Be to, juk sėkmingas verslas neatsiejamas nuo naujovių, o mes manome, kad būtent naujovės yra „TeslaPay“ prigimtis, kadangi nuolatos generuojame naujas idėjas ir pritaikome jas aptarnaujant savo klientus. 

Ar galėtumėte išskirti kriterijus, kurie būtini, norint versle turėti patikimą mokėjimo sistemą? 

Pirmasis kriterijus, į kurį rekomenduočiau atkreipti dėmesį, renkantis mokėjimo sistemą, yra tarifai. Drįsčiau sakyti, jie pas mus vieni geriausių, lyginant su konkurentais. 

Kitas svarbus aspektas – greitis, kurį mūsų verslo klientai ypač vertina. Pavyzdžiui, norint atidaryti sąskaitą, mes verslo klientams garantuojame, kad prašymas bus apsvarstytas per 7 darbo dienas.

REKLAMA

Žinoma, dar vienas mūsų pasididžiavimas, kas verslui ypač svarbu – palaikymas ir pasitikėjimas. Kiekvienas „TeslaPay“ klientas gauna individualų požiūrį, su juo bendraujame asmeniškai, padedame įvairiais finansiniais klausimus, o ypač šiuo metu, kada dėl karantino ir prasidedančios krizės verslus užpuolė ekonominė audra. 

Kokiam verslui labiausiai rekomenduotumėte savo paslaugas? 

Mūsų dėmesys skiriamas visiems tiek fiziniams asmenims, tiek mažam bei vidutiniam verslui. Žinoma, „TeslaPay“ klientais negali tapti verslai, užsiimantys draudžiamomis veiklomis, kaip eskorto paslaugos, prekyba ginklais, tauriaisiais metalais, meno kūriniais, kriptovaliutomis, skolų išieškojimas ir kitos draudžiamos veiklos. 

Visiems kitiems: tiek esamiems, tiek būsimiems verslo klientams užtikriname, kad iš savo pusės padarysime viską, kad užtikrintume ne tik sklandžias mokėjimo sistemoms veiklas, bet ir darysime viską, kad sumažintume finansinę žalą užpuolus netikėtoms situacijoms ir krizėms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų