REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Diena, kai skubėjimas tikrai nebus geriausias kompanionas sprendžiant problemas. Verčiau susitelkite, nurimkite, ir imkitės darbų šaltu protu. 

Diena, kai skubėjimas tikrai nebus geriausias kompanionas sprendžiant problemas. Verčiau susitelkite, nurimkite, ir imkitės darbų šaltu protu. 

REKLAMA

Avinas

Šios dienos įvykiai gali atnešti ilgalaikę, stabilią sėkmę, taigi pakovokite už savo principus, ateitį. Nepraleiskite progos šnektelėti su vadovu svarbiu klausimu.

Tauras

Galite išgirsti puikių patarimų, įdomių pasiūlymų dėl savo veiklos, netikėtai susitikti su reikiamais žmonėmis. Daugiau bendraukite, užmegzkite dalykines pažintis, tarkitės jums svarbiais klausimais ir neužsisklęskite savyje dėl ambicijų.

Dvyniai

Neskubinkite įvykių, šiuo metu naudingiau išlaukti. Tai ramus laikas. Nieko naujo nepradėkite, baikite senus darbus. Svarbius reikalus tvarkykite per kitus. Palanku spręsti šeimos problemas.

Vėžys

Kiek įtemptas metas, būsite linkę rizikuoti, bet tai padės įveikti abejones, greičiau išspręsti susikaupusias problemas. Būkite atsargesni vairuodami.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Spręskite materialines problemas patys, kol jūsų neverčia to daryti artimieji ar partneriai. Neblogas laikas nusipirkti daiktą ar drabužį, apie kurį seniai svajojote.

REKLAMA

Mergelė

Atsiveria naujos galimybes veikloje. Šiandien gauti pasiūlymai ar sugalvoti dalykai perspektyvūs ilgam.

Svarstyklės

Sėkmingas laikas, nors jūs tuo netikite. Nepersidirbkite, taupykite jėgas, nebijokite ką nors daryti ekspromtu. Tai, ką šiandien nuveiksite, bus sėkmės pagrindas ne vieniems metams. Venkite ginčų su artimaisiais.

Skorpionas

Gera diena, tačiau reikėtų labiau įsiklausyti į intuiciją prieš priimant svarbų sprendimą. Gana puikiai viskas klostysis, bet būsite linkę kiek sudramatinti susidariusią situaciją, ypač meilės srityje: jums atrodys, kad stinga dėmesio, nuoširdumo, jausmų.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Gero persilaužimo laikas: pagaliau reikalai pajudės greičiau, o bet kokiam darbui nuveikti nebereikės tiek pastangų kiek anksčiau.

Ožiaragis

Palanki proga svarbiems teisiniams reikalams sutvarkyti. Svarbu taikytis su priešais, konkurentais. Gera diena visuomeniniams susitikimams, savo darbams pristatyti.

Vandenis

Nelengva, bet svarbi diena. Nebijokite nesėkmių, nesklandumų, jie irgi bus naudingi. Bus svarbu vengti ginčų, neaštrinti situacijos bendraujant.

Žuvys

Iki pietų itin svarbus ir lemtingas laikas: tai, ką pavyks tuo metu padaryti, leis užimti lyderio pozicijas. Venkite nereikalingų konfliktų, neiššvaistykite laiko tuščiai įrodinėdami savo principus, pažiūras vadovui ar tėvams, artimiesiems.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų