REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Jane Park (nuotr. Instagram)

Tikriausiai visi esame susimąstę, kas būtų, jei loterijoje laimėtume milijoną? Būtent tokia sėkmė nusišypsojo jauniausiajai Jungtinės Karalystės laimėtojai, Jane Park, kuri vieną milijoną svarų laimėjo būdama vos 17-os.

15

Tikriausiai visi esame susimąstę, kas būtų, jei loterijoje laimėtume milijoną? Būtent tokia sėkmė nusišypsojo jauniausiajai Jungtinės Karalystės laimėtojai, Jane Park, kuri vieną milijoną svarų laimėjo būdama vos 17-os.

REKLAMA

Tiesa, dabar merginai jau 24 metai, o jos turtai ir prabangus gyvenimo būdas, panašu, nesibaigia.

Jane gyveno visiškai paprastą gyvenimą, iki kol pirmąkart nenusipirko loterijos bilieto ir iškart nelaimėjo milijono. 

Pinigus ji iškart ėmė švaistyti įvairiems brangiems prekės ženklams, prabangiems automobiliams ir nepamirštamoms kelionėms, o jos „Instagram“ anketoje talpinamas turinys kardinaliai pasikeitė.

Ji daugybę kartų keitė ir savo išvaizdą, negana to, iki šiol keičia savo plaukų spalvą beveik kas mėnesį. Blondinė, brunetė, ilgaplaukė ar trumpaplaukė – jokio skirtumo, Jane pasiryžusi stebinti savo sekėjus. Ką jau kalbėti apie įvairius kūno ir veido patobulinimus – mergina turi krūtinės implantus, jos lūpos yra taip pat paliestos specialistų. Ir tai – tik iškart pastebimi patobulinimai.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, kai atėjo metas rinktis automobilį, Jane susidūrė su bėdomis. Mat nors ir buvo pastebėta besirenkanti „Mercedes-Benz“ automobilį, už vairo sėsti ji kol kas negali, mat jos teisės atimtos už vairavimą išgėrus. Taip pat ji ne kartą yra ir viršijusi greitį.

REKLAMA

Nepaisant to, merginos „sąskaitoje“ – krūva įspūdingų automobilių. Pirmoji jos mašina buvo „VW Beetle“, antroji – „BMW“, o trečioji – pati prabangiausia. Tai – violetinis „Range Rover“, kuriuo ji siekia pagerbti savo futbolo legendas, komandą „Hibernin“.

Tiesa, karantiną žvaigždei ištverti labai sunku, mat anksčiau ji nuolat šėldavo įspūdingiausiuose vakarėliuose ir keliaudavo visur, kur galim rasti linksmybių, pavyzdžiui, JAV ar Ibiza.

Tiesa, dar kiek anksčiau ji buvo palūžusi ir pripažinusi, jog laimėtas milijonas sugadino jos gyvenimą. „Aš turiu įvairių materialių dalykų, tačiau be to, mano gyvenimas yra tuščias. Koks mano gyvenimo tikslas? Maniau, kad tai padarys mano gyvenimą 10 kartų geresniu, bet jis tapo 10 kartų blogesnis. Dauguma dienų norėčiau išvis neturėti pinigų“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Negana to, prieš keletą metų ji tikino, kad viskas, ko jos gyvenime stinga, yra meilė. Artimi merginos šaltiniai teigė, kad laimėjusi milijoną ji niekaip nebegali rasti antrosios pusės. „Jane yra nuostabi, tačiau po šios pergalės jai siaubingai nesiseka“, – teigė jie.

Dėl šios priežasties ji internete sukūrė specialų portalą, kuriame vyrus kvietė pretenduoti tapti jos vaikinais. Tiesa, negana to, kad vienas laimingasis galėjo gauti progą susitikinėti su Jane, jam dar ir buvo žadėta mokėti 60 tūkst. svarų per metus.

Pildydami anketą, vaikinai turėjo nurodyti, kodėl būtent jie idealiai tinka Jane, o taip pat atskleisti, ką darytų su laimėta pinigų suma.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų