REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Janice Garay ir Jennifer Lopez (tv3.lt fotomontažas)

Viena gražiausių pasaulio moterų, aktorė ir dainininkė Jennifer Lopez neslepia dėl savo formų itin daug dirbanti. Moteris ne tik laikosi griežto mitybos plano, bet ir be galo daug sportuoja, o savo rutina ne kartą yra pasidalijusi ir su gerbėjais.

14

Viena gražiausių pasaulio moterų, aktorė ir dainininkė Jennifer Lopez neslepia dėl savo formų itin daug dirbanti. Moteris ne tik laikosi griežto mitybos plano, bet ir be galo daug sportuoja, o savo rutina ne kartą yra pasidalijusi ir su gerbėjais.

REKLAMA

Vis dėlto net ir JLo nėra sveikai gyvensenai atsidavusi tiek, kiek be proto į ją panaši jos antrininkė Janice Garay, geriau žinoma kaip Jay iš Hiustono.

Jay išgarsėjo dar 2017 metais „Instagram“ dėka. „Tai buvo tik normali asmenukė, kurią pasidariau savo vonios kambaryje, o žmonės pagalvojo, kad aš – Jennifer Lopez. Jie ėmė komentuoti: „Ar tu JLO?“ Atsakiau, kad ne, aš Jay iš Hiustono!“, – tąkart sakė ji.

O štai dabar ją seka daugiau, nei 230 tūkst. gerbėjų. Ir nors iš veido Janice iš tiesų be galo panaši į žvaigždę, nesunku pastebėti, kad jos raumenys – kur kas didesni. Taip pat net kelis kartus per metus ji varžosi kūno rengybos čempionatuose. 

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto makiažas, aprangos stilius, plaukų spalva ir netgi apvalūs didžiuliai auskarai ją daro kone JLo seserimi.

Taip pat kaip ir žvaigždė, Janice taip pat yra mama, o jos dukrelė kartais lydi ją į sporto klubą. „Kaip mama manau, kad svarbu su savo vaikais kalbėti apie mankštas, nes tai yra įprotis, kurio tu jiems nori nuo vaikystės“, – yra savo „Instagram“ minėjusi JLo antrininkė.

REKLAMA

Įdomu tai, kad dar 2017 metais moteris paskelbė, jog labai norėtų susitikti ir su Jennifer, vis dėlto gerbėjai įsitikinę, kad tai kol kas dar neįvyko. 

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad dėl savo kūno 50-metė J. Lopez taip pat itin stengiasi. 

Portale thesun.co.uk buvo rašoma, kad vien griežtos dietos neužtenka laikytis, jeigu norite turėti tokią figūrą. Moteris – liekna, tačiau turi ir ryškius raumenis ant kojų, dailų pilvo presą.

Teigiama, kad atlikėja daug dėmesio skiria treniruodama sėdmenis, kojas ir rankas. Ji vadovaujasi itin populiariu Tracy Anderson treniruočių metodu, kuris trunka apie 60 minučių. Svarbu šias treniruotes atlikti 4 kartus per savaitę, o jos apima ir šokių bei kardio treniruotes.

REKLAMA
REKLAMA

Kartą J. Lopez apie šokį bei šias treniruotės sakė: „Šokis visada buvo mano didžiulė gyvenimo dalis, todėl mano laimės raktas yra laikas, kuomet šokiui galiu atiduoti visas savo jėgas. Esu 100 proc. įsitikinusi, kad treniruotės yra dalis to, kas mane daro tokia laiminga.“

Atlikėja mėgsta šokti ir ant stulpo, todėl šiam šokiui įdeda daug jėgų – tai labai padeda tonizuoti kūną.

JLo žavi ir kikbokso treniruotės, kurios prisideda prie jos dailaus kūno formavimo. Ši sporto šaka padeda sureguliuoti cukraus kiekį kraujyje, o tai – raktas į dailią figūrą.

Negana to, ji papildomai dar važinėja dviračiu, aktyviai leidžia laiką, o kuomet vyksta į koncertinius turus, būtinai renkasi viešbutį, kuriame būtų sporto salė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Daug dėmesio akorė skiria ir mitybai. Moteris renkasi, kad viskas būtų sveika ir ekologiška. Pietums – lašišos salotos arba brokoliai, paprikos ir cukinija. Vakarienę sudaro baltymai. Tiesa, tarp šių valgymų, ji pasimėgauja užkandžiais: daržovėmis ar vaisiais.

Nors moteris dabar stengiasi valgyti tik itin liesą maistą, tačiau kiek anksčiau yra sakiusi, kad dievina kiaulieną ir vištieną.

Vis dėlto nors J. Lopez stengiasi prižiūrėti savo mitybą, tačiau slapti šaltiniai teigė, kad retkarčiais ji atitrūksta nuo disciplinos ir mėgaujasi sausainiais ar kitais saldumynais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų