REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Raudonasis ir Mėlynasis divizionai jau turi savo lyderius. Pirmąją Mėlynojo diviziono vietą užima Mino, paskui rikiuojasi Merūnas ir Aistė Pilvelytė. Raudonojo diviziono lyderis – Vudis, antroji vieta priklauso Radži, trečioji – „Gravel“.

REKLAMA
REKLAMA

Šie atlikėjai dabar susikaus finalinėse varžybose dėl pirmos, antros ir trečios vietos Nacionalinėje muzikos lygoje. Laimėtojai pasidalys pusės milijono litų vertės prizą. Pirmosios vietos laimėtojas gaus 250 tūkst., antrosios – 150 tūkst., trečiosios – 100 tūkst. litų vertės prizinio fondo dalį.

REKLAMA

Sekmadienį Mėlynojo diviziono lyderis Mino (18 taškų) susikaus su Aiste Pilvelyte (13 taškų). Jei Aistė laimėtų prieš Mino 5:0, ji užimtų pirmąją vietą Mėlynajame divizione ir išstumtų Mino į antrąją vietą. Tokiu atveju Aistei garantuota pozicija finale ir viena iš trijų prizinių vietų.

Aistei reikėtų mažiausiai gauti bent du taškus, kad ji iš trečios vietos pakiltų į antrąją, aplenktų Merūną ir jai nereikėtų kautis su nenugalimuoju Radži. Tada Aistės lauktų susitikimas su „Gravel“.

Mino ir Aistės PIlvelytės dvikovos laimėtojas kovoje Va Bank susikaus su specialiu svečiu, Nojumi Mileriu iš buvusios grupės „Airija“.

Nacionalinė muzikos lyga – sekmadienį 20.50 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų