REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Ingrida Martinkėnaitė (nuotr. Organizatorių)

Praėjusią savaitę dainininkė bei grupės „69 danguje“ narė Ingrida Martinkėnaitė kartu su vyru Mindaugu Urbonu sulaukė šeimos pagausėjimo – jiems gimė dukrelė.

21

Praėjusią savaitę dainininkė bei grupės „69 danguje“ narė Ingrida Martinkėnaitė kartu su vyru Mindaugu Urbonu sulaukė šeimos pagausėjimo – jiems gimė dukrelė.

REKLAMA

Tiesa, dar prieš savaitgalį naujienų portalo tv3.lt kalbinta žinoma moteris atviravo, kad vis dar vyksta vardo rinkimas, o štai šiandien dainininkė pagaliau paskelbė ir naujagimės vardą.

Pasidalijusi itin miela savo ir dukrelės nuotrauka, I. Martinkėnaitė rašė: „Sveiki, mano vardas Eva.“

Moteris pasakojo, kad šio vardo idėja gimė jos vyrui: „Neskubėjom išrinkti dukrelei vardo, nes vardas turi ateiti pats. Vardą išrinko mano vyras, nesipriešinau jo sprendimui. Man labai patiko vardo reikšmė, tad ir nusprendėme ją taip pavadinti.“

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad į savo namus Ingrida grįžo jau ketvirtadienį – gimdymas praėjo labai sklandžiai. Tiesa, žinoma moteris neslėpė, kad į ligoninę vyko baimės kupinomis akimis.

REKLAMA
REKLAMA

„Iš tikrųjų, šiek tiek bijojau, nes sklandė visokie gandai. O kai ligoninėse nesame dažni lankytojai, nežinojome, kokia ten situacija. Bet pasirodo, kad ten viskas labai nuoširdžiai, malonus bendravimas, nepaisant to, kad įsiveržėme kvadratinėmis akimis, viduryje nakties, ir buvome išsigandę, pasimetę. Bet mus nuramino, viską paaiškino, kaip kas bus, kaip ką darysime“, – paskojo I. Martinkėnaitė. 

REKLAMA

Dainininkė neslėpė nuostabos ir dėl to, jog ligoninėje tvyrojo ramybė – jokio streso dėl koronaviruso. „Jokios panikos dėl viruso ten nesijautė – žmonės dirba savo darbą. O mums, už ligoninės sienų, atrodo, kad yra labai baisu. Jie su tuo akistatoje stovi kiekvieną dieną ir jie, turbūt, jau priprato, nes savo ramybę perteikia ir pacientams“, – džiaugėsi ji.

Tiesa, net ir ligoninėje visuomet reikėjo dėvėti kaukę – tiek gydytojams, tiek ligoninės lankytojams: „Siekiant apsaugoti gydytojus, gimdant taip pat visą laiką reikėjo būti su kauke. Tai tikrai neprideda sveikatos ar ūpo (juokiasi). Bet svarbu jausti atsakomybę prieš gydytojus. Juk jie nežino, ar tu laikeisi to karantino, ar ne. Abi pusės turi jausti atsakomybę, norint apsisaugoti.“

REKLAMA
REKLAMA

Ingrida pridėjo, kad gerų žodžių ir pagalbos viso apsilankymo metu sulaukė labai daug. „Viskas juk jau pamiršta – mano pirmai dukrytei 13 metų. Ir bemiegės naktys, ir išgąsčio pilnos akys – ką ir kaip daryti? Ta pagalba buvo 24 valandas per parą. Juk būna, kad ir naktį kažkas, ir dieną.  Per tuos 13 metų viskas tikrai labai pasikeitė – visi eina, rūpinasi. Viskas buvo aukščiausiame lygyje – tai, ko ir tikėjausi“, – mintimis dalijosi ji.

Paklausta, ar nebuvo liūdna, kad teko gimdyti šaliai nesant vyrui, Ingrida juokėsi: „Kada ten liūdėti – nelabai net žinau, kur tą vyrą įterpčiau (juokiasi). Viskas vis tiek priklauso nuo motinos, daug ką turi padaryti juk pati. Taip, vyras gali kažką paimti, nunešti, bet tam yra ir medicininis personalas. Kadangi viskas buvo gerai, greitai susimatėme – nespėjo ir pasijausti, kad jo ten nebuvo.“

Grįžus namo Ingridos ir Mindaugo dukrelė pirmąkart susitiko ir su dainininkės vyresnėle, kuriai nauja gyvybė – be galo įdomi. „Net ir giminėje nelabai turime jaunesnių už ją vaikų, ji visuomet buvo tas pagrandukas. Todėl ir jai pačiai įdomus tas vaikučio smulkumas, mažumas ir visi mažosios sesutės nuotykiai“, – šypsojosi žinoma moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų