REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Europarlamentaras Viktoras Uspaskichas karantiną leidžia savo sodyboje Kėdainių rajone ir į visa tai žvelgia teigiamai. Anot jo, šis laikas nemažai išmokys ateities kartas.

Europarlamentaras Viktoras Uspaskichas karantiną leidžia savo sodyboje Kėdainių rajone ir į visa tai žvelgia teigiamai. Anot jo, šis laikas nemažai išmokys ateities kartas.

REKLAMA

O štai laidos „Pasikalbėkim #IŠNAMŲ“ metu žurnalistei Renatai Šakalytei-Jakovlevai žinomas vyras papasakojo ir apie tai, kodėl viruso nebijo, kaip stiprina savo imunitetą, ir kodėl atsisakęs daugybės malonumų, moteris „ne“ vis dar nesako.

Karantinas ir virusas ateities kartas išmokys svarbių pamokų

Paklaustas, kaip leidžia karantino dienas, V. Uspaskichas buvo nuoširdus. Anot jo, visa tai jam netgi į naudą – būtent to jis norėtų palinkėti ir kitiems.

„Turiu daugiau laiko pabendrauti su savais, sutvarkyti savo kiemą, namą. Pasodinau beveik 100 įvairių medelių, sutvarkiau šiltnamį, iškūrenu pirtį, pasodinome šilauogių, serbentų, aviečių krūmus. Nežinau, kada būčiau suradęs tiek laiko, kad padaryčiau tiek darbų“, – pasakojo jis.

REKLAMA
REKLAMA

Europarlamentaras pasakojo, kad koronavirusas ateinančias kartas išmokys ir svarbių, vertingų pamokų. „Virusui šioje vietoje reikia nusilenkti žemai, kad jis suteikė žmonijai tokią galimybę, kad kiekvienas gali pagalvoti apie gyvenimo prasmę, ir gal po viso to apgalvojimo, pakilsim ant vieno kito laiptelio sąmoningumo. Pasaulis taps švaresnis, ekologiškesnis. Ir tai – į naudą“, – pridėjo jis.

REKLAMA

Žinomas vyras teigė, kad šiuo metu gyvena pagal filosofiją, jog nieko atsitiktinio nebūna, o kalbėdamas apie virusus jis pastebi, kad iš tiesų yra ir baisesnių. „Aišku, gaila, kad [virusas] kažką nuneš su savimi. Bet, aš galvoju, jis daug padarys naujai kartai, kad mūsų vaikai ir anūkai gyventų sveikiau“, – mintimis dalijosi V. Uspaskichas.

Vis dėlto jis ir pats pripažino negyvenantis viruso informaciniame lauke: „Aš nežinau statistikos, kiek susirgo, kiek numirė. Nenoriu jos turėti ir jos neieškau.“

Apie širdies reikalus kalba paslaptingai

Šiuo metu V. Uspaskichas gyvena itin sveikai. Kaip pats pasakojo, jau 8 metus nevalgo mėsos, 6 metus nevartoja alkoholio ir nerūko, nevartoja net vaistų.

REKLAMA
REKLAMA

„Subalansuotos mintys subalansuoja ir imunitetą. Imunitetas turi būti ne tiek stiprus, kiek subalansuotas, neturi būti skylių. Tai yra labai svarbu. Aš darau žmonėms vieną tokį testą, kaip save patikrinti, ar esi potencialus viruso klientas, ar ne“, – sakė jis užsimindamas, kad viskas priklauso nuo žmonių reakcijos į juos supančią aplinką.

Europarlamentaras prabilo ir apie savo dienos meniu – pasidalijo, kaip išlaikyti sveiką mitybą: „Pirmas valgymas pas mane yra ne anksčiau 11 valandos. Pusryčiams – tik vaisiai. Jokios arbatos, sūrio, sumuštinio. Tik vaisiai. 3 valandą pietauju. Ne karantino metu būtų geriau kažkas subalansuoto, kad 50 proc. būtų žalias maistas, o 50 proc. termiškai apdorotas. Vasarą pusryčiams dar geriau valgyti gyvą maistą – obuolius iš sodo, uogas, morkas, žirnius.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, vardindamas, ko vengia, kad gyventų sveikiau, jis juokavo, kad moterų dar tikrai neatsisakė: „Moterių neatsisakiau, jas myliu, o Lietuvos moterys, man atrodo, yra gražiausios pasaulyje.“

O štai paklaustas, ar šiuo metu turi meilę, jis juokėsi: „O čia – stop. Į asmeninius dalykus nelendame.“

Gavęs klausimą, ar šiuo metu yra laisvas, ar ne, V. Uspaskichas ir toliau išliko paslaptingas, mat jo atsakymas buvo paprastas – jis laimingas.

Visą pokalbį su V. Uspaskichu pamatysite peržiūrėję šį R. Šakalytės-Jakovlevos „Pasikalbėkim #IŠNAMŲ“ laidos epizodą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų