REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį vakarą, 19.30 val. TV3 televizija kviečia pramogauti su ryškiausias televizijos šou „Lietuvos talentai“ dalyviais. Šį kartą jie spindės ne scenoje, o namuose.

Šį vakarą, 19.30 val. TV3 televizija kviečia pramogauti su ryškiausias televizijos šou „Lietuvos talentai“ dalyviais. Šį kartą jie spindės ne scenoje, o namuose.

REKLAMA

Tiek teisėjai, tiek dalyviai sveikinsis iš savo namų. Žiūrovai bus kviečiami ne tik stebėti pasirodymus, bet ir balsuoti už labiausiai patikusius. Teisėjai turės tik patariamąjį balsą – prisimins dalyvius, aptars paruoštą pasirodymą.

Išskirtinį pasirodymą ruošia ir skrabalistas Karolis Šileika. Vyras sujungia šiuolaikinę muziką su liaudiškos muzikos ritmais. Virtuoziškai grodamas skrabalais Karolis pernai pateko ir į „Lietuvos talentų“ pusfinalį.

Vyras gyvenamųjų daugiabučių kieme skrabalais sugrojo grupės „The Roop“ dainą „On Fire“.

Specialiame „Lietuvos talentai“ #IšNamų“ projekte taip pat pasirodys: 2010 m. „Lietuvos talentų“ nugalėtojas, neabejotinai garsiausias Lietuvos akordeonistas Martynas Levickis, 2017 m. „Lietuvos talentų“ nugalėtojas, žonglierius Kasparas Bujanauskas, 2019 m. nugalėtojas šokėjas Edgaras Kerpė, iliuzionistas Antonas Lavrentjev, mokslo populiarintojas Pijus Vaškevičius, grupė „Black Biceps“, Aušros ir Jono duetas, rytietiškų pilvo šokių šou grupė „Lukum“, skrabalistas Karolis Šileika, iliuzionistas ir magas Justinas Malinauskas, atlikėjas Emilis Korickij, mušamųjų instrumentų ansamblis „Ritmas kitaip“, oro akrobatė Izabelė Kuzelytė, futbolo „Freestyle“ technikos entuziastas Eduardas Butiuto, viena ranka plojęs Ignas Kavaliauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Dalyvių pasirodymus vertins mylimi šou teisėjai: Marijus Mikutavičius, Ineta Stasiulytė, Justinas Jankevičus ir specialiai iš Londono nuotoliniu būdu prisijungs Dalia Ibelhauptaitė. Gerą nuotaiką kurs žodžio kišenėje neieškantys projekto vedėjai Mindaugas Rainys ir Mindaugas Stasiulis.

REKLAMA

Dalyvių pasirodymus galės vertinti ne tik komisija, bet ir žiūrovai – jie galės balsuoti ir rinkti labiausiai patikusį apsirodymą.

Prisiminkime „Lietuvos talentai“ dalyvius:

Martynas Levickis: 

Edgaras Kerpė:

Kasparas Bujanauskas: 

 

Fausta Šukytė: 

Pijus Vaškevičius: 

Emilis Korickij: 

 

Grupė „Black Biceps“: 

„Lietuvos talentai“ #IšNamų“ – šiandien 19.30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų