REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sakoma, kad širdžiai – neįsakysi. Ir tai tikra tiesa. Ne be reikalo sakoma, kad meilė įveikia didžiausias kliūtis ir tūkstančius kilometrų, o sienų ar draudimų jai – nėra.

Sakoma, kad širdžiai – neįsakysi. Ir tai tikra tiesa. Ne be reikalo sakoma, kad meilė įveikia didžiausias kliūtis ir tūkstančius kilometrų, o sienų ar draudimų jai – nėra.

REKLAMA

Garsi šalies dviratininkė, olimpietė Modesta Vžesniauskaitė jau ilgą laiką vadinama Monako elito dama. Ji ateitį kuria su vienu turtingiausių pasaulio verslininkų, milijardieriumi britu Johnu Caudwelu.

Moteris su mylimuoju susipažino prieš kiek daugiau nei 5-erius metus. Tąkart jie dalyvavo labdaringame dviračių maratone. Jų neišgąsdino nei skirtingos tautybės, nei 30-ies metų skirtumas ir jie nusprendė tapti pora.

Modesta sakė, kad norėtų jaunesnio vyro, tačiau yra, kaip yra. „Aš supratau, kad gyvenime negali gauti idealaus varianto ir vis tiek kažkur turi nukentėti. Mūsų santykių trūkumas – amžiaus skirtumas“, – pasakojo ji.

REKLAMA
REKLAMA

J. Caudwellas – garsus britų verslininkas, įmonės „Phones 4u“ įkūrėjas bei dosnus filantropas. Į jo parankę įsikibusi M. Vžesniauskaitė ne ką mažiau titulų turinti profesionali dviratininkė, kuri 2008 metais dalyvavo net Olimpinėse Pekino žaidynėse.

REKLAMA

Neseniai milijonierius prakalbo apie jų santykius ir papasakojo apie pažinties dieną su Modesta. Pasak „The Sun”, kai pora susipažino, Modesta nežinojo, kad Johnas yra milijardierius.

Tą kartą Johnas aptriušusią dviratininko aprangą, todėl Modesta tikrai net nepagalvojo, kad jis galėtų būti 1,5 mlrd. svarų vertės turtų savininkas.

Modesta sužavėjo Johno paprastumas ir nesišvaistymas pinigais. Pora nuolatos laviruoja tarp paprasto ir prabanga tviskančio gyvenimo. Keliaudami jie gali apsistoti ir motelyje, valgyti pigiausiose kavinėse ir tai jiems nesudarys jokių problemų.

REKLAMA
REKLAMA

„Iš gyvenimo išspaudžiame viską. Jei visą laiką vaikytumėtės prabangą, gyvenimas būtų be galo nuobodus ir egocentriškas bei nuviliantis“, – kalbėjo vyras.

Po J. Caudwello skyrybų 2014 m. lietuvaitė yra pirmoji jo širdies draugė. Su buvusia žmona, Claire Johnson, milijardierius pragyveno 15 metų.

Panevėžyje gimusi ir 20 metų sportu užsiiminėjanti Modesta augina sūnų Leonardo, kurio susilaukė su buvusiu vyru, profesionaliu italų dviratininku Corrado Salemi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų