REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Fausta Šukytė (nuotr. Organizatorių)

Šį vakarą, 19.30 val. TV3 televizija kviečia pramogauti su ryškiausias televizijos šou „Lietuvos talentai“ dalyviais. Šį kartą jie spindės ne scenoje, o namuose.

6

Šį vakarą, 19.30 val. TV3 televizija kviečia pramogauti su ryškiausias televizijos šou „Lietuvos talentai“ dalyviais. Šį kartą jie spindės ne scenoje, o namuose.

REKLAMA

Tiek teisėjai, tiek dalyviai sveikinsis iš savo namų. Žiūrovai bus kviečiami ne tik stebėti pasirodymus, bet ir balsuoti už labiausiai patikusius. Teisėjai turės tik patariamąjį balsą – prisimins dalyvius, aptars paruoštą pasirodymą.

Išskirtinį pasirodymą ruošia ir jaunoji būgnininkė Fausta Šukytė. Prieš trejus metus projekte pasirodžiusi talentinga mergaitė tapo tikra „Lietuvos talentų“ sensacija ir superfinale užėmė antrąją vietą. Už tai, kad nuo mažų dienų turi galimybę dalyvauti populiariausiuose projektuose, Fausta turi dėkoti savo tėvams.

Faustos mama Laura Šukienė neslepia, kad auginant talentą šeimoje reikia įdėti darbo ne tik jam, bet ir tėvams. Tiesa, kaip sako pati, kitokio gyvenimo ji su vyru nebeįsivaizduoja: konkursai, TV laidos, koncertai, gastrolės užsienyje tapo neatsiejama gyvenimo dalimi.

REKLAMA
REKLAMA

„Fausta ir toliau groja būgnais, ji tapo laisvesnė, lengviau improvizuoja, gali be mokytojo sugroti kūrinį. Su ja dirba dėstytojas, dėstantis konservatorijos studentams. Dalyvavimas projekte suteikė jai pripažinimą ir žinomumą. Fausta tapo drąsesnė, nebijojo kalbėti prieš kameras.

REKLAMA

Faustą pažinojo visa Lietuva, įvairaus amžiaus žmonės prašydavo su ja nusifotografuoti, negailėdavo pagyrų, sakė, kad būtent ją palaikė projekte. Toks pripažinimas yra be galo džiuginantis, tačiau jo nebūtų, jei Fausta nebūtų sudalyvavusi projekte“, – kalba L. Šukienė, dukters talentą ugdanti nuo tada, kai jai suėjo šešeri metai.

Moteris neslepia, kad „Lietuvos talentai“ jos dukrai tapo tikru išbandymu. Talentingos mergaitės mama džiaugiasi, kad pavyko išvengti vaikiškų kaprizų, tačiau atlaikyti nuovargį būdavo sunkiausia. Nuo ryto iki vakaro trukdavo filmavimai, Fausta yra net miegojusi užkulisiuose.

REKLAMA
REKLAMA

„Matydama jos stresą galvojau, kad galbūt antrą kartą tam nesiryžčiau. Paradoksalu, tačiau kitą rytą po superfinalo Fausta paklausė, kada vėl galės dalyvauti kokiame nors projekte. Mane nustebino, kad vaikai kitaip žiūri į stresą“, – kalbėjo L. Šukienė.

Fausta bandė patekti ir į Amerikos talentus, mergaitę pastebėjo du prodiuseriai. Sekėsi puikiai, tačiau tolimesnius planus sujaukė koronavirusas. Ar pavyks užkariauti Amerika, paaiškės šiek tiek vėliau, kai pasaulyje vėl bus leidžiama keliauti.

„Svarbiausia yra tai, kad Fausta niekada nesijautė žvaigžde, mokykloje su ja niekada nebuvo problemų. Ji yra pirmūnė, mokytojai visada žavėjosi dukters paprastumu. Man, kaip mamai, tai yra maloniausia girdėti. Fausta apgins visus gyvūnus, vaikus, iš kurių juokiamasi, jos kuklumas niekur nedingo. Fausta turi labai didelį atsakomybės jausmą, prieš penkis mėnesius filmuojant jos pirmąjį klipą, Fausta nė karto nesiskundė nuovargiu, dirbo taip, kaip dirba suaugę“, – pasakojo talentingos mergaitės mama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiam vakarui Fausta ruošia specialų pasirodymą, kuriuo tikisi namie esantiems žiūrovams pakelti nuotaiką ir pasidalinti geromis emocijomis.

Specialiame „Lietuvos talentai“ #IšNamų“ projekte taip pat pasirodys: 2010 m. „Lietuvos talentų“ nugalėtojas, neabejotinai garsiausias Lietuvos akordeonistas Martynas Levickis, 2017 m. „Lietuvos talentų“ nugalėtojas, žonglierius Kasparas Bujanauskas, 2019 m. nugalėtojas šokėjas Edgaras Kerpė, iliuzionistas Antonas Lavrentjev, mokslo populiarintojas Pijus Vaškevičius, grupė „Black Biceps“, Aušros ir Jono duetas, rytietiškų pilvo šokių šou grupė „Lukum“, skrabalistas Karolis Šileika, iliuzionistas ir magas Justinas Malinauskas, atlikėjas Emilis Korickij, mušamųjų instrumentų ansamblis „Ritmas kitaip“, oro akrobatė Izabelė Kuzelytė, futbolo „Freestyle“ technikos entuziastas Eduardas Butiuto, viena ranka plojęs Ignas Kavaliauskas.

REKLAMA

Dalyvių pasirodymus vertins mylimi šou teisėjai: Marijus Mikutavičius, Ineta Stasiulytė, Justinas Jankevičus ir specialiai iš Londono nuotoliniu būdu prisijungs Dalia Ibelhauptaitė. Gerą nuotaiką kurs žodžio kišenėje neieškantys projekto vedėjai Mindaugas Rainys ir Mindaugas Stasiulis.

„Lietuvos talentai“ #IšNamų“ – šiandien 19.30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų