REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Nerijus Cesiulis ir Egidijus Dragūnas (Fotobankas)

Birželio 12-14 dienomis Dainų slėnyje turėjo vykti Alytaus miesto gimtadienis, o pagrindinis koncerto svečias – SEL, kuris už pasirodymą turėjo gauti 20 tūkst. eurų. 

3

Birželio 12-14 dienomis Dainų slėnyje turėjo vykti Alytaus miesto gimtadienis, o pagrindinis koncerto svečias – SEL, kuris už pasirodymą turėjo gauti 20 tūkst. eurų. 

REKLAMA

Tiesa, Alytaus miesto meras Nerijus Cesiulis pranešė, kad miesto šventė yra atšaukiama.

Apie tai jis pranešė feisbuke: „Alytaus gimtadienį švęsime kitaip.

Atvirai pasakius, kiek save prisimenu, visuomet laukdavau miesto dienų. Vasara. Šilta. Miestas toks gyvas – daugybė žmonių, vyksta mugės, renginiai, koncertai.

Anksčiau su draugais vidurnaktį dainuodavome „Su gaivia bangele Nemune... Nemune...“. Paskui šių legendinių eilučių mokiau savo vaikus. Bet jiems kur kas labiau patikdavo cukraus vata ir karuselės :)

Žadėjau, kad šiemet miesto gimtadienyje bus daug garso ir šviesų. Kad pasirodys dviprasmiškai vertinamas, vienų mylimas, kitų nekenčiamas, tačiau sausakimšas arenas surenkantis SEL. Tikėjomės, kad mūsų miestą aplankys mažiausiai 20 tūkst. žmonių...

REKLAMA
REKLAMA

Šiandien sąlygas diktuoja koronaviruso grėsmė. Todėl visus miesto dienų renginius atšaukiame. Dėl mūsų pačių saugumo. Juk nėra nieko brangiau už sveikatą.

REKLAMA

Miesto dienas švęsime namuose. Galėsime klausyti SEL per YouTube. O aš su visa šeima namuose tikrai padainuosiu „Su gaivia bangele Nemune... Nemune...“!

P.S.

O tiems politikams, kurie garsiai rėkė atsisakyti SEL, nes būtų kainavę 20 tūkst. eur., noriu aiškiai pasakyti – jei taip nuoširdžiai rūpi, kiek ir kas kainuoja, vertėtų pasidomėti, kiek pernai kainavo Mamontovo koncertas. Tuos pačius 20 tūkst. Ir kiek apskritai miestui kainuodavo tokios šventės eilę metų atgal. Niekas niekada neverkė ir purvais nesidrabstė.

Nepykstu. Artėja rinkimai. Juk reikia pasirodyti, kad toks esi ir kažką veiki.

P.P.S.

Miesto gimtadienis atšaukiamas. Tačiau gyvenimas nesustoja. O mes ieškome būdų, kaip praskaidrinti alytiškių kasdienybę.Šiuo metu deramės su autokino organizatoriais ir tikimės, kad netrukus alytiškiai iš savo automobilio galės saugiai mėgautis gerais filmais didžiuliame ekrane Dainų slėnyje.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų