REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šią savaitę MTV primena, kad Eurovizija nėra vienintelė vieta, kur Lietuvos atlikėjai gali prisistatyti Europai. „MTV Lietuva“ atsakingai ir viešai skelbia, jog Lietuvos scenos mulams ir ponams MTV eteris yra atviras ir gan tiesus.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusiais metais MTV eteryje su įspūdingu vaizdo klipu dainai „Degantis sniegas“ debiutavusi Lietuvos grupė „G&G Sindikatas“ privertė išsižioti net visko mačiusius MTV specialistus Londone bei parodė užkrečiantį pavyzdį ir dar trims muzikos kūrėjams iš Lietuvos – „Gravel“, Vaidui ir „EASY“.

REKLAMA

Tris penktadienius iš eilės laidoje „Supermercado“ MTV žiūrovus pasieks šių grupių vaizdo klipų premjeros.

„Po MTV starto Baltijos šalyse beveik pusmetį „MTV Lietuva“ eteryje buvo lietuviškos muzikos štilis. Skirtingai nei Latvijoje ar Estijoje. Tačiau visai neseniai sulaukėm tikro lietuviškų vaizdo klipų proveržio – beveik vienu metu gavom net tris lietuviškus klipus, kurie atitinka MTV dvasią ir kokybės kriterijus. O jie labai paprasti – techniniu požiūriu kokybiškai įgyvendinta originali vaizdo klipo idėja, bei geras anglų kalba atliktas kūrinys“, - raktus į MTV  eterį dalino „MTV Networks Baltic“ Muzikos ir talentų vadovas Vidmantas Čepkauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmąjį premjerų penktadienį, rytoj, gegužės 18 dieną, 21:00 val. laidoje „Supermercado“ į MTV eterio šviesą išlys nuosaikieji išpraustaburniai „Gravel“ su daina apie rimtį „Easter song“. Dainos vaizdas bus ne ką mažiau skandalingas nei pati daina.

„Šis klipas buvo kuriamas ne būgnininko gimtadienio ar Lietuvos vardo paminėjimo tūkstantmečio proga, o būtent MTV eteriui. Panašu, kad ten ir pataikėm“, - sakė Tomas Sinickis, grupės „Gravel“ aorta.

Antrąjį premjerų penktadienį, gegužės 25 dieną 21:00 val. toje pat laidoje „Supermercado“ išpūsti MTV žiūrovų akis bandys Vaidas su daina „Music is My Soul“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 „Music is My Soul“ – kolkas didžiausio biudžeto vaizdo klipas Lietuvoje, kurio sukūrimui negailėjome nei laiko, nei lėšų. Tikimės kad gauto rezultato kokybe patvirtinome aukštus MTV standartus bei prisidėsime prie Lietuvos atlikėjų teigiamo įvaizdžio formavimo Baltijos šalių, o gal net ir visos Europos kontekste“,  - sakė prodiuserinės-leidybinės kompanijos „U-Sound“ Vadovas Karolis Merkys.

Trečiąjį premjerų penktadienį, birželio 1d., komentarų nusipelnys ir ansamblio „EASY“ vaizdo klipas dainai „Waiting For You“.

REKLAMA

Po šių premjerų, trys lietuvaičių kolektyvai taps visaverčiais MTV šeimos nariais: jų vaizdo klipai iš pradžių atsidurs prestižinėje „MTV Exclusive“ pozicijoje, kuri savaitei garantuoja ypač dažną rotaciją grojaraštyje, o po to vaizdo klipai bus reguliariai transliuojami Baltijos šalių žiūrovams. O pastarieji ir spręs, kaip dažnai ir kur norėtų matyti šias dainas.

„Žiūrovų reakcija ir įvairiomis formomis pasireikšiantis aktyvumas lems, kaip dažnai ir ilgai bus transliuojami šių grupių klipai. Seksim įvykius. Jei pastebėsim, kad MTV žiūrovai savo herojus intensyviai deleguoja į „Baltic Top 20” arba „Wishlist“, naktimis rengia sms pasalas, prailgina pašto darbuotojų dieną savo prašymais matyti klipus, tuomet pažadame, kad „Gravel“, Vaido ir „EASY“ klipus rodysim saikingai daug. Beje, jeigu iš šių atlikėjų sulauksime daugiau klipų, o jų karjera Lietuvoje įgaus vis didesnį pagreitį, teks lietuviškus talentus pradėti dalintis su visos Europos MTV kanalais”, - ateitį spėliojo V. Čepkauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų