REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš metus šokėjas Edgaras Kerpė tapo pirmuoju šokėju, kuris triumfavo populiariajame projekte „Lietuvos talentai“ ir laimėjo įspūdingą pinigų sumą – 10 000 eurų. 

Prieš metus šokėjas Edgaras Kerpė tapo pirmuoju šokėju, kuris triumfavo populiariajame projekte „Lietuvos talentai“ ir laimėjo įspūdingą pinigų sumą – 10 000 eurų. 

REKLAMA

„Lietuvos talentuose“ sužibėjęs šokėjas iškart sulaukė gausybės gerbėjų palaikymo. Vaikinas jautriu pasirodymu sužavėjo teisėjus ir publiką, todėl iškart jam buvo priklijuota nugalėtojo etiketė.

Po projekto vaikinas sulaukė daugybės pasiūlymų: „Buvo daug darbų, kūrybos visokios, dažnai pasirodydavau renginiuose, teisėjavau, rengiau seminarus, keliavau į užsienį. Visko daug patyriau, net sunku viską išvardinti.

Po „Lietuvos talentų“ jaučiausi labiau pastebėtas ir pripažintas kaip šokėjas. Atsirado užsakymų daryti choreografijas klipams, pasirodyti renginiuose. Kiekvienas menininkas siekia būti pripažintas, man tai pavyko.“

REKLAMA
REKLAMA

Edgaras vis dar populiarus tarp savo gerbėjų: „Būna įvairiai, vieni žmonės mane atpažįsta, kiti nežino. Iki šiol sulaukiu gražių žinučių ir dėmesio.

REKLAMA

Neįžvelgiu jokių minusų. Projekte turėjau išlipti iš komforto zonos, manau, tai yra labai gerai. Visi neigiami dalykai vis vien išeina į naudą ir iš jų pasimokai, pasikeiti kaip žmogus. Stengiuosi visur įžvelgti gerus dalykus.“

Iki karantino paskelbimo Lietuvoje vaikinas turėjo daug užsakymų ir projektų: „Viskas nusikėlė arba buvo atšaukta. Negraužiu savęs, iki šiol viskas yra gerai. Pradėjome vesti treniruotes nuotoliniu būdu iš studijos. Turime suprasti kitus ir negalvoti vien tik apie save. Visiems yra sunku, reikia tik išlaukti. Taip pat man šis laikotarpis išeina į naudą, skiriu laiko sau, randu veiklos kitiems dalykams.“

REKLAMA
REKLAMA

„Būna sukuriu vaizdo klipą namuose, vedu treniruotes, kūryba vis dar tęsiasi ir kažkas vystosi. Norėtųsi išlįsti iš namų, pabendrauti su žmonėmis daugiau, bet dabar toks laikotarpis, kai reikia pagalvoti apie kitus, ne vien apie save“, – ragino šokėjas.

Edgaras prisipažino, kad svajoja išplaukti ir į užsienio vandenis: „Lietuvoje nemanau, kad dar dalyvaučiau kokiame projekte. Dabar savo jėgas norėčiau išbandyti užsienyje. Tolimoje ateityje galvoju sudalyvauti užsienio projektuose. Svarbiausia neužmigti ant laurų.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų