REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antroji Velykų diena daliai Zodiako ženklų bus kupina emocijų, o kai kam net žadamas meilės romanas. 

Antroji Velykų diena daliai Zodiako ženklų bus kupina emocijų, o kai kam net žadamas meilės romanas. 

REKLAMA

Balandžio 13 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Be pastangų judės įprastiniai darbai ir kontaktai. Jeigu jūsų veikla reikalauja įžvalgos, intuicijos, tai jums seksis geriau nei paprastai.

Tauras

Ši diena gali paskatinti daugiau bendrauti su tais žmonėmis, kurių pažiūros, nuomonės skiriasi nuo jūsų. Bus nelengva suderinti interesus, tačiau pagilės jūsų supratimas, daug ką išsiaiškinsite ir labiau suartėsite.

Dvyniai

Galbūt kažką namuose teks remontuoti. Judėkite pirmyn lėtai, ir liksite patenkinti.

Vėžys

Tikėtini pokalbiai su išsilavinusiomis moterimis. Neblogai seksis intelektinė veikla, moksliniai tyrinėjimai. Pravartu ieškoti naujų kelių savo tikslams įgyvendinti.

Liūtas

Tarsi atsitiktinai galite išsiaiškinti kažką svarbaus. Galbūt tai atneš pageidaujamą permainą.

Mergelė

Iš pažįstamos moters galite gauti protingą patarimą ar neblogą pasiūlymą. Be to, išsiaiškinsite kai kuriuos gandus, kitų žmonių vertinimus apie tai, kas esate, ką darote. Pradės labiau aiškėti, kuo galite pasikliauti.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Šiandien geriau jausitės, jei vengsite skubos arba jei gerai išsimiegosite ir turėsite galimybių patinginiauti. Puikiai veiks intuicija. Seksis gvildenti paslaptis.

REKLAMA

Skorpionas

Pasistenkite, kad aprimtų emocijos ir kuo racionaliau tvarkykite reikalus, neskubėdami ir pasitikėdami savimi. Jei taip padarysite, galite pagerinti savo įvaizdį, pakeisti aplinkinių nuomonę į palankesnę pusę.

Šaulys

Šiandien jums gali itin parūpti verslo, pinigų klausimai. Galbūt pažado nenorės tesėti žmogus, į kurį dėjote daug vilčių. Tačiau jums turėtų pavykti daug ką išsiaiškinti bei išaiškinti ir pakeisti savo naudai.

Ožiaragis

Informatyvi diena. Išgirsite aktualių jums dalykų. Gerai pagalvokite prieš išsakydami savo nuomonę, nes jūsų žodžiai gali nuskambėti kaip viešas svetimų reikalų komentavimas.

REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Daugiausiai rūpesčių kels turtiniai ir buitiniai reikalai. Pagalbos, dėmesio gali prireikti šeimos nariams, arba būtent jums reikės jų paramos, tvirto peties. Bus malonu jausti, kad esate reikalingi.

Žuvys

Užplūs romantiškos nuotaikos, trokšite nuotykių, pavasarinio atsinaujinimo. Ne visi šalia esantieji tuo džiaugsis. Galite išgirsti nuobodžių „pamokslų“. Vis dėlto vakaras išties gali būti romantiškas.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų