REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienio vakarą TV3 pakvietė savo žiūrovus pasitikti Velykas drauge su garsiausiais šalies atlikėjais bei grupėmis, kurios surengė nepamirštamus pasirodymus iš namų.

Šeštadienio vakarą TV3 pakvietė savo žiūrovus pasitikti Velykas drauge su garsiausiais šalies atlikėjais bei grupėmis, kurios surengė nepamirštamus pasirodymus iš namų.

REKLAMA

Tiesa, laidoje „Velykos #IšNamų“ vedėjai Justinas Jankevičius ir aktorė Agnė Grudytė kalbino ir ne vieną žinomą žmogų. Tarp jų – ir žinoma dainininkę bei aktorė Ingą Jankauskaitę, kuri specialiai šiai laidai parašė eilėraštį „Geriausios pasaulyje Velykos“.

Laidos vedėjams Inga papasakojo ir apie tai, kokios bus jos Velykos. Tiesa, žinoma moteris neslėpė, kad jai gaila, jog šiuo sunkiu laikotarpiu negali pamatyti savo šeimos, o ypatingai – vieno, naujo jos nario.

„Šiandien buvo tokių momentų, kada man ir akys šlapios buvo vienoje vietoje… Mano broliui gimė dukra, o aš jos dar net nemačiau“, – pripažino I. Jankauskaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto J. Jankevičiaus paklausta, kaip iškęsti Velykas be artimųjų ir visą likusį karantino laikotarpį, Ingos veidą ir vėl papuošė šypsena.

REKLAMA

„Nekęsti. Vienintelis patarimas – nieko iš savęs nereikalauti ir nekęsti. Būtina išlaikyti normalios dienos kontūrus – ir keltis, ir praustis, ir pasportuoti, taip pat sugalvoti, ką veikti. Manau, kad vienodai pastangų reikia norint galvoti blogai, arba galvoti gerai, o rezultatas juk skirtingas“, – priminė ji.

Galiausiai, prieš padeklamuodama savo kūrybos eilėraštį, I. Jankauskaitė priminė: „Tai bus geriausios pasaulyje Velykos, o kaip užsiprogramuosite, taip ir bus.“

Šventinėje šeštadienio laidoje „Velykos #IšNamų“ pasirodė mylimiausi šalies atlikėjai ir grupės: Justė Arlauskaitė-Jazzu, Merūnas Vitulskis su šeima, grupės „Pikaso“, BIX ir „Mango“, Rafailas Karpis su šeima, Inga Jankauskaitė, Leonas Somovas ir Alanas Chošnau, taip pat pasirodymą su visa šeima surengė Andrius Rimiškis, dainavo Ovidijus Vyšniauskas, Titas ir Benas, „Biplan“ su Gabriele Martirosian ir kiti.

Laidos vedėjai J. Jankevičius ir A. Grudytė kalbino Asmik Grigorian, Ričardą Doveiką, Gian Lucą Demarco, Neringą Čereškevičienę, brolius Kšyštofą ir Darjušą Lavrinovičius, Laurą Blaževičiūtę ir kitus žymius Lietuvos žmones.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų