REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
„Huawei“ į P40 seriją sudėjo tai, kas geriausia: ką naujo ji siūlo pirkėjams?
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Kovo pabaigoje pristatyti naujieji „Huawei P40“ serijos flagmanai stebina savo fotografijos galimybėmis ir funkcionalumu. Kaip teigia „Huawei“ komunikacijos vadovė Baltijos šalyse Justė Karpavičiūtė, šie įrenginiai yra idealiai subalansuoti kiekvieno individualiems poreikiams. 

9

Kovo pabaigoje pristatyti naujieji „Huawei P40“ serijos flagmanai stebina savo fotografijos galimybėmis ir funkcionalumu. Kaip teigia „Huawei“ komunikacijos vadovė Baltijos šalyse Justė Karpavičiūtė, šie įrenginiai yra idealiai subalansuoti kiekvieno individualiems poreikiams. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Įsigijusieji „P40 Pro“ flagmaną jame ras ne tik geriausiai rinkoje pagal „DxOMark“ įvertintas kameras, bet ir galės naudotis iš savo senojo „Android“ įrenginio persikeltomis arba iš „AppGallery“ atsisiųstomis naudingomis programėlėmis. Jos užtikrins, kad viską, ko jums reikia iš telefono, turėtumėte savo kišenėje“, – tikina „Huawei“ atstovė. 

REKLAMA

Pažįstama operacinė sistema, bet nauja parduotuvė 

Išmanusis telefonas ir programėlės – du neatsiejami dalykai. Įsigiję naująjį P40 serijos flagmaną, pirkėjai čia ras pažįstamą „Android“ operacinę sistemą bei kelias iš anksto įdiegtas naudingiausias programėles. Norėdami programėlių įsidiegti dar daugiau, įrenginių savininkai jų gali ieškoti skaitmeninėje platinimo platformoje „AppGallery“. 

REKLAMA
REKLAMA

„Naujoji „AppGallery“ parduotuvė siūlo daugiau nei 50 tūkst. programėlių, o čia susitelkę virš 1,3 mln. talentingiausių viso pasaulio jų kūrėjų. „Huawei“ į šią platformą investavo milijardą JAV dolerių, todėl dabar joje galima rasti tiek populiariausias bei labiausiai naudojamas socialinių tinklų, apsipirkimo, naujienų, žaidimų programėles, tiek ir lietuviškas aplikacijas“, – teigia „Huawei“ atstovė J. Karpavičiūtė. 

Ji detalizuoja, kad populiariausias socialinių tinklų programėles P40 serijos įrenginių savininkai gali atsisiųsti iš oficialių kūrėjų svetainių. O pačioje „AppGallery“ lietuviai taip pat ras tokias naudingas vietines programėles kaip „Pigu.lt“, „Ignitis“, „Viena sąskaita“, „m.parking“ bei „m.ticket“ ir kt. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Nuolat bendradarbiaujame su kūrėjais ir aplikacijų savininkais, kad „Huawei“ įrenginių naudotojams galėtume pasiūlyti dar daugiau naudingų programėlių. Jei naudotojai šiandien „AppGallery“ parduotuvėje pasigenda kažkokios programėlės, ją gali įtraukti į pageidavimų sąrašą ir mes pasirūpinsime, kad ji atsidurtų šioje platformoje“, – sako „Huawei“ atstovė. 

Naujas telefonas – senos naudingos programėlės 

J. Karpavičiūtės teigimu, praktiškai visas naudingas programėles bei kitus duomenis naudotojai gali persikelti ir iš savo senojo „Android“ įrenginio. „Huawei“ jau anksčiau naudotojams pasiūlė „Phone Clone“ vardu pavadintą sprendimą, kuris tą padaryti leis itin lengvai ir greitai. 

REKLAMA

Ji priduria, kad perkeliant duomenis su „Phone Clone“ prireiks vos kelių nesudėtingų žingsnių procedūrai atlikti, o pats procesas nereikalauja papildomos įrangos bei yra visiškai saugus. 

„Jums tereikia „Phone Clone“ įjungti savo senajame ir naujajame įrenginiuose, susieti abu telefonus nuskenuojant QR kodą, pasirinkti norimus perkelti duomenis ir palaukti, kol tai bus įvykdyta. Tokiu būdu gali būti perkeltos ne tik programėlės, bet ir adresinės kontaktai, nuotraukos, vaizdo įrašai ir kt.“, – nesudėtingą procedūros eigą paaiškina J. Karpavičiūtė. 

REKLAMA

Siūlo vizionierišką fotografiją 

Naujieji „Huawei P40“ serijos flagmanai naudotojams siūlo ne tik funkcionalumą, bet ir stulbinamas fotografijos galimybes. Štai naujasis „P40 Pro“ modelis specialistų vertinamas kaip vienas geriausiai fotografuojančių telefonų, šiuo metu siūlomų rinkoje. 

„Huawei P40“ serijos flagmanai pristatyti su „Ultra Vision Leica“ kamerų sistemomis. Aukštesnės klasės „P40 Pro“ modelio kamerų sistemą sudaro 50 MP „Ultra Vision“ lęšis, 40 MP itin plataus kampo objektyvas, 12 MP „SuperSensing“ teleobjektyvas bei ketvirtoji kamera – „Time of Flight“ (ToF) tipo sensorius, skirtas fotografuoti sulieto fono scenarijus. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bene svarbiausia naujiena mobiliosios fotografijos gerbėjams – P40 flagmanų serijoje įmontuoti analogų neturintys jutikliai. Šie užtikrina itin didelį šviesos patekimą, todėl nuotraukos visuomet bus nepriekaištingos kokybės. 

„Naujieji „Huawei P40“ serijos įrenginiai savo fotografijos galimybėmis neabejotinai atsiduria tarp lyderių. Su „P40 Pro“ flagmanu gausite maksimaliai gerą rezultatą fotografuodami tiek dieną, tiek naktį. Šis modelis užtikrina maksimalų detalumą bei leidžia išvengti objektų susiliejimų ar išblukusių spalvų. Jeigu svajojote apie geriausiai rinkoje fotografuojantį įrenginį – dabar galite jį turėti savo kišenėje“, – teigia „Huawei“ komunikacijos vadovė Baltijos šalyse J. Karpavičiūtė. 

Pasak J. Karpavičiūtės, svarbu žinoti, kad karantino metu kaip ir visada „Huawei“ klientus kviečia kylančius klausimus užduoti internetu – el. paštu arba „Huawei“ Facebook paskyroje asmenine žinute.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų