REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nepaisant to, kad koronaviruso pandemija užtrenkia duris žmonių vestuvėms visame pasaulyje, kai kurios poros nusprendžia nepasiduoti, rašoma dailymail.co.uk.

Nepaisant to, kad koronaviruso pandemija užtrenkia duris žmonių vestuvėms visame pasaulyje, kai kurios poros nusprendžia nepasiduoti, rašoma dailymail.co.uk.

REKLAMA

Dar nuo mokyklos laikų draugaujantys Benas Jacksonas (25) ir Sophie Austin (26) iš Didžiosios Britanijos susižadėjo 2018 metų rugpjūtį, o šeštadienį, kovo 28 dieną į jų vestuves turėjo susirinkti net 200 žmonių.

Kadangi dėl karantino tai buvo neįmanoma, draugus ir šeimą jie sukvietė į „Zoom“ programą ir susisiekę su kunigu susituokė nuotoliniu būdu. Įsimylėjusi pora kartu yra jau aštuonerius su puse metų – jie susipažino besimokydami šeštoje klasėje.

Kunigas sutiko švęsti vestuvinę ceremoniją, bet pabrėžė, kad porai vis tiek reikės išspręsti teisinius aspektus. Sophie dabar nešioja savo vestuvinį žiedą, o apie teisinius dalykus pora galvos tada, kai karantinas baigsis. 

REKLAMA
REKLAMA

„Buvo nuostabu. Tai buvo tikrai visiškai nuostabu.“ – džiaugiasi Sophie. –  „Man atrodo, kad taip atkrito visi blizgučiai ir kiti neesminiai vestuvių atributai, ir liko akivaizdu, kas svarbiausia – mudu, prisiekiantys vienas kitam. Nors ne visi galėjo būti kartu su mumis, ceremonija buvo asmeniška ir labai ypatinga.“

REKLAMA

Dainininkė ir aktorė Sophie sako, kad savo vestuvinės suknelės dėvėti negalėjo, nes ji liko parduotuvėje, kuri dabar dėl karantino uždaryta. Nepaisant to, kad vestuvių šventę porai teko perkelti į rugsėjo mėnesį, jie abu tikina, kad „Zoom“ ceremonija jiems labai patiko.

Sophie pridūrė: „Vis tiek norėjome, kad ši data mums būtų ypatinga, nes taip ilgai jos laukėme. Taip pat ir visiems svečiams buvo labai smagu, suorganizavome tikrą internetinį vakarėlį, visi matėme vienas kito veidus. „Zoom“ programa tikrai labai naudinga šiuo laikotarpiu.“

REKLAMA
REKLAMA

Internetu jų vestuvių ceremoniją stebėjo beveik 300 žmonių, visi saugiau būdami namuose. B. Jacksonas (25), dirbantis Sasekso universitete, sako, kad ceremonijoje dalyvavo įvairiausių žmonių, kadangi jų apranga buvo labai skirtinga.

Jis sako, kad daugelis buvo apsirengę kostiumais ir suknelėmis, bet priduria: „Žinau, kad keletas mano draugų buvo su švarkais, bet po jais buvo apsivilkę naminius šortus.“

„Zoom“ mintį iš pradžių pakišo jų kunigas, kuris sako nežinojęs, ar porai tokia mintis patiks.

Benas sako: „Mes jo klausėme ir galvojome – iš tiesų tai labai gera mintis.“

Pačią ceremoniją jis apibūdina taip: „Tai buvo labai tikra. Tą akimirką nieko daugiau nematėme ir negirdėjome, galvojome tik apie savo žodžius.“

Jauna šeima sako, kad jiems dar reikės išspręsti teisinius dalykus, kai tik pasibaigs karantinas. Jiems taip pat pasisekė, kad visus vestuvių šventei numatytus dalykus pavyko perkelti į rugsėjo mėnesį.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų