REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Jennifer Lopez ir Alex Rodriguez (nuotr. SCANPIX)

Koronavirusas ir dėl jo kilęs pavojus keičia viso pasaulio planus – atšaukiami didžiausi renginiai, koncertai, ką jau kalbėti apie vestuves. 

5

Koronavirusas ir dėl jo kilęs pavojus keičia viso pasaulio planus – atšaukiami didžiausi renginiai, koncertai, ką jau kalbėti apie vestuves. 

REKLAMA

Užsienio žiniasklaidoje pranešama, kad dėl koronaviruso atšauktos ir dainininkės bei aktorės Jennifer Lopez bei jos sužadėtinio Alexo Rodriguezo vestuvės.

Apie tai žinoma moteris prabilo Ellen DeGeneres šou – čia ji atviravo, kad koronavirusas kaip reikiant pakeitė ir jos asmeninius planus. Jos ir mylimojo vestuvės yra atšauktos, ir kol kas nė nėra aišku, kuriam laikui.

Vis dėlto nors tikslios datos, kada tikisi ištekėti, JLo teigė nežinanti, moteris su Alexu vienas kitam prisiekti amžiną meilę tikisi per ateinančius mėnesius. „Laikomės lygiai tokio paties grafiko, kaip ir likęs pasaulis. Tai yra kai kas, ką turime atidėti keliems mėnesiams ir stebėti, kaip visa tai pasisuks“, – sakė dainininkė.

Tiesa, nei Jennifer, nei Alexas niekuomet per daug neatviravo apie didžiąją savo dieną, tačiau vyras yra davęs užuominų apie tai, kad visi jų šventės svečiais turėtų pasimėgauti ilgu skrydžiu.

REKLAMA
REKLAMA

Ir nors tiksli vestuvių data taip pat niekuomet nebuvo paviešinta, visi JLo gerbėjai įsitikinę, kad pora susituokti turėjo šią vasarą, mat praėję metai moteriai buvo vieni stipriausių ir darbingiausių per visą karjerą.

REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad J. Lopez ir A. Rodriguezas susižadėjo praėjusių metų kovą. Deja, vos pasirodžius pirmosioms žinioms apie tai, jų laimę ėmė temdyti žiaurūs skandalai. 

Net keli vieši žmonės Alexą apkaltino neištikimybe dainininkei. Iš pradžių apie tai prabilo A. Rodriguezo komandos narys Jose Canseco. Jo tvirtinimu, jis išdavinėjo Jennifer su jo buvusia žmona.

Vėliau panašiai kalbėjo ir britų „Playboy“ modelis, Zoe Gregory. Mergina tikino, kad A. Rodriguezas vos kelias savaites prieš pasipiršdamas Jennifer, siuntė jai nepadorias nuotraukas, prašė susitikti ir siūlė pasimylėti tryse.

REKLAMA
REKLAMA

Visą šį laiką Jennifer tylėjo, tačiau dabar ji nebeištvėrė. Vienoje laidoje, paklausta apie tokias kalbas, JLo rėžė: „Visa tai yra nesvarbu. Žinau, kokia yra tiesa, žinau, koks yra jis. O jis puikiai žino, kokia esu aš. Mes esame laimingi“.

Moteris leido suprasti, kad visa tai – nieko daugiau, nei netikros naujienos.

„Mes neleisime žmonėms ateiti ir aiškinti, kokie yra mūsų santykiai. Mes puikiai žinome, kokie jie yra išties“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų