REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

30-etis „Celta de Vigo“ puolėjas rusas Fedoras Smolovas negavęs klubo leidimo išvyko iš Ispanijos ir grįžo į Rusiją.

30-etis „Celta de Vigo“ puolėjas rusas Fedoras Smolovas negavęs klubo leidimo išvyko iš Ispanijos ir grįžo į Rusiją.

REKLAMA

Apie tai pranešė „Mundo Deportivo“.

Šaltinių teigimu, žaidėjas ne vieną kartą prašėsi išleidžiamas namo dėl asmeninių reikalų. Klubas to padaryti jam neleido – „La Liga“ dėl koronaviruso pandemijos uždraudė klubams išleisti savo legionierius.

„F.Smolovas tiesiog pranešė, kad išvyksta, pažadėjo grįžti, kai tik susitvarkys asmeninius reikalus. Bet kokiu atveju, jo laukia sankcijos dėl klubo vidaus taisyklių pažeidimo“, – pranešė klubo spaudos atstovai.

Ispanijos žiniasklaida įsitikinusi, kad žaidėjo įvardijami asmeniniai reikalai – mylimosios, 17-metės Boriso Jelcino anūkės Marijos, gimtadienis.

REKLAMA
REKLAMA

Balandžio 14 dieną Marija Jumaševa švęs savo 18-ą gimtadienį. Netruko pasirodyti ir informacija, kad pora ruošiasi kelti vestuves, kai tik mergina taps pilnametė. Apie tai jau buvo kalbama gruodžio mėnesį.

REKLAMA

Pranešama, kad F.Smolovas iš Ispanijos išskirdo asmeniniu lėktuvu.

Dar vos prieš kelias dienas tiesioginėje „Instagram“ transliacijoje futbolininkas kalbėjo: „Su dideliu noru dabar atvykčiau į Maskvą. Mielai sėdėčiau karantine, svarbiausia, kad tarp savų keturių sienų. O čia aš net kamuolio neturiu, – kalbėjo futbolininkas. – Norėjau, kad jį man atvežtų, tačiau bazė – taip pat karantine“.

Kokia bausmė dabar laukia futbolininko, kurį Ispanijos ekipa išsinuomavo iš Maskvos „Lokomotiv“ iki sezono pabaigos? Tikėtina, kad žaidėjas turės susimokėti piniginę baudą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų