REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniuje stinga erdvių ofisų

Nekilnojamojo turto agentūrų atstovai ir projektų valdytojai pažymi, kad sostinėje ir kituose didžiuosiuose miestuose stinga didelio ploto biurų, rašo "Verslo žinios".

REKLAMA
REKLAMA

Įmonėms, pageidaujančioms daug erdvės, nelabai yra ką pasiūlyti – joms tinkamo ploto reikėtų laukti bent pusmetį arba tektų rezervuoti vietą dar net nepradėtuose statyti pastatuose.

REKLAMA

Martynas Žibūda, nekilnojamojo turto bendrovės UAB „Eika“ Komercinių patalpų skyriaus vadovas, teigia, kad paskelbę apie naują projektą per dieną yra sulaukę keleto potencialių klientų skambučių, norinčių nuomotis po 5.000 m2 ploto.

Specialistai priduria, kad kai kurios įmonės, kurioms reikia itin daug erdvės, linksta ne nuomotis, o statytis nuosavus pastatus – pavyzdžiui TEO LT, „Hansabankas“, jų pastatai jau suplanuoti dešiniajame Neries krante Vilniuje.

REKLAMA
REKLAMA

Dabar didelio biuro įmonei tenktų laukti tris–šešis mėnesius, o dažnai tokie plotai rezervuojami ir iš anksto dar net nepradėjusiuose kilti verslo centruose, aiškina Martynas Laurušonis, nekilnojamojo turto agentūros UAB „ŽIA valda real estate“ Projektų plėtojimo departamento direktorius.

Nekilnojamojo turto bendrovės UAB „InReal“ Komercinio nekilnojamojo turto grupės vadovo Karolio Tuinylos teigimu, Vilniuje dabar vienintelė vieta, kur dar būtų galima svarstyti apie didelio ploto nuomą, yra „Vėtrūnos“ statomi biurai. Visi kiti pastatai arba jau visiškai išnuomoti, arba dar tik planuojami, tad iki įsikėlimo prabėgtų bent pusantrų metų.

"Verslo žinios"

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų