REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
„Krokodilų medžiotojo“ dukra Bindi ištekėjo (tv3.lt fotomontažas)

Visai neseniai „Krokodilų medžiotojo“ Steve’o Irwino dukra Bindi kartu su mylimuoju atšventė vestuves. Tiesa, dėl koronaviruso grėsmės, jos buvo kitokios, nei buvo planuota, o ir atšokti jas teko būtent karantino metu.

6

Visai neseniai „Krokodilų medžiotojo“ Steve’o Irwino dukra Bindi kartu su mylimuoju atšventė vestuves. Tiesa, dėl koronaviruso grėsmės, jos buvo kitokios, nei buvo planuota, o ir atšokti jas teko būtent karantino metu.

REKLAMA

Vis dėlto tik dabar paaiškėjo ir kitos, kur kas įdomesnės detalės apie Bindi Irwin vestuves – pasirodo, kad čia buvo nemažai užslėptų detalių.

Pasirodo, kad vestuvių metu buvo pagerbtas ir Bindi tėvas Steve’as, kuris žuvo prieš daugybę metų. Mergina atskleidė, kad vestuvių metu specialiai dėl jo buvo įžiebta žvakė. O štai užsienio žiniasklaidai ji papasakojo ir kur kas daugiau intriguojančių detalių – kokią užslėptą prasmę turi jos suknelė, ir kodėl kartu su mylimuoju Chandleriu Powellu ypatingai džiaugėsi vestuviniu tortu.

Rinkdamasi savo vestuvinę suknelę, Bindi norėjo panašios į tą, kurią per savo vestuves 1992-aisiais vilkėjo jos mama. „Norėjau kažko labai panašaus, nes žavėjausi mamos suknele nuo tada, kai buvau labai mažytė. Kai man suėjo 12 metų, aš matuodavausi mamos suknelę ir man tai buvo labai labai ypatinga. Jai – daugiau nei 50 metų, nes ji būtent tiek yra mūsų šeimoje“, – sakė Bindi.

REKLAMA
REKLAMA

Deja, savo mamos suknelės per vestuves dėvėti ji negalėjo, mat ji buvo pernelyg sena net ir lyginimui. Dėl šios priežasties, pasitelkusi profesionalus, ji pabandė sukurti kažką labai panašaus. Suknelės rankovės buvo puoštos saulėgrąžomis, kurios jai „priminė tėtį“ bei faktą, kad jos tėvai – Steve’as ir Terri – visuomet važinėdavo po saulėgražų laukus.

REKLAMA

Na, o tai, kas liečia pyragą, ne ką mažiau žavu. Pasirodo, kad tortas atrodė kaip kelmas realiame gyvenime, o jo skonis – vanilinis ir braškinis. Tai – savotiška užuomina apie Chandlerio namus Floridoje. 

„Kartais Florida vadinama pasaulio braškių sostine, todėl pyragas buvo odė tam“, – sakė Bindi mylimasis.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Chandleris ir Bindi susižadėjo per jos 21-ąjį gimtadienį, o ir jų vestuvės tikrai nebuvo tradicinės. Bindi Irwin ir Chandleris Powellas nusprendė neignoruoti šiuo metu kone visame pasaulyje paskelbto karantino, todėl jų šventė buvo kiek kitokia, nei tikėjosi iš pradžių.

REKLAMA
REKLAMA

21 metų mergina, ištekėjusi už savo ilgamečio vaikino, 23 metų Chandlerio, neslėpė, jog jiems teko priimti sunkų sprendimą ir į savo šventę nekviesti jokių žmonių. Todėl nors šventė iškelta Australijoje esančiame zoologijos sode, siekiant visus apsaugoti, čia nebuvo daugybės žmonių.

Likus vos kelioms valandoms iki vestuvių, ministras pirmininkas Scottas Morrisonas paskelbė, kad vestuvėms įsigalioja nauji reikalavimai, t.y. čia galima dalyvauti tik 5 žmonėms. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų