REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Rasa Vilkienė (tv3.lt fotomontažas)

Pikantiškomis nuotraukomis išgarsėjusi žvaigždžių trenerė Rasa Vilkienė savo gerbėjus visuomet žavėjo įspūdinga valia ir figūra, o savo klientams karantino metu ji taip pat neleidžia aptingti – neseniai žinoma moteris ėmė internetu vesti specialias treniruotes.

18

Pikantiškomis nuotraukomis išgarsėjusi žvaigždžių trenerė Rasa Vilkienė savo gerbėjus visuomet žavėjo įspūdinga valia ir figūra, o savo klientams karantino metu ji taip pat neleidžia aptingti – neseniai žinoma moteris ėmė internetu vesti specialias treniruotes.

REKLAMA

Tiesa, kol internete galima rasti pačių įvairiausių nemokamų treniruočių ar net tiesioginių jų transliacijų, už Rasos treniruotes reikia mokėti. Naujienų portalui tv3.lt ji paaiškino, kodėl nusprendė už savo treniruotes imti mokestį bei pasidalijo, kaip viskas vyksta.

Visuomet aktyviai gyvenanti ir daugybę moterų treniruojanti Rasa pasakojo, kad ir šios jos treniruotės namuose trunka apie valandą ir yra labai įvairios. „Sportuojame su skirtingomis priemonėmis, taip pat stengiuosi, kad pratimai būtų nesunkūs, įdomūs, ir per savaitę laiko duotų apkrovą visoms raumenų grupėms“, – pasakojo ji.

Tiems, kurie neturi papildomų priemonių treniruotėms su Rasa, ši tikina, kad viską galima rasti ir namuose. „Priemones žmonės naudoja tokias, kokias turi, o tie, kurie neturi nieko, išnaudojame  buityje naudojamus daiktus. Pavyzdžiui – kėdę, skirtingo litražo mineralinio vandens butelius“, – vardijo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Rasos uždaroje „Facebook“ grupėje – „Sportuoju ir lieknėju su Rasa Vilkienė“ yra beveik 100 narių, tačiau čia kiekvieną dieną sportuoja ne visi. Anot pačios Rasos, skaičius svyruoja nuo 50 iki 100. 

REKLAMA

„Tačiau tai, manau, yra pradžia. Laiku bėgant visos supranta, kad taip patogiau, todėl taupo laiką. Jos gauna ir vaizdo seminarus, konsultacijas, maisto patiekalų receptus, paaiškinu, kaip gaminti“, – apie mokamą grupę pasakojo ji.

Paklausta, ar nesulaukia kritikos už tai, kad nors šiuo metu internete yra daugybė nemokamų treniruočių, pasirinko už savo pamokas prašyti mokesčio, R. Vilkienė paaiškino, kodėl tai – būtina.

„Mokamoje grupėje renkasi klientai su aiškiais tikslais. Kitas aspektas yra toks, kad tokiu būdu pavyksta jiems skirti daugiau laiko ir dėmesio, taip pat norisi duoti kuo daugiau paslaugų. Treniruojant už atlygį, tai energetiškai susibalansuoja, nes kai nieko nemoka, tave tai iškrauna kaip bateriją – atiduodi save, o nieko atgal negauni. Aš dirbu šį darbą iš visos širdies ir mano klientai tai jaučia. Gaunu tikrai daug gražių žinučių ir motyvuojančių padėkų“, – savo poziciją išsakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Žinoma moteris pasakojo, kad jai svarbiausia yra tai, kad turi aiškų tikslą.: „Man svarbiausia įkvėpti žmones ir padėti jiems suprasti, kad jie gali būti puikiais bet kurioje norimoje srityje... Turint kokybiškus įrankius ir tikslų veiksmų planą, rezultatas neišvengiamas!“

Tiesa, kai kuriuos savo receptus Rasa paviešino visiems – pateikiame kelis jos receptus, kurie kūno linijoms tikrai nepakenks.

„Du nauji receptai, kurie tinka užkandžiams tarp pagrindinių valgymų. Karantinas tęsiasi, o mes bandom prisitaikyti ir stengtis laikytis savo disciplinos.

Receptas nr.1 – Granola su jogurtu, proteinu ir uogomis.

  • Jogurto indelis
  • 2-3 šaukkštai granolos
  • chia seklos
  • 30g proteino
  • 150g vandens
  • uogos papuošimui.
  • žiupsnelis cinamono

Gaminame:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

30 g proteino išplakame su 150 g vandens. Jogurtas padalinamas per pusę. Pusę dedame į stiklinę. Įdedame 2-3 šaukštus granolos. Įdedame 2-3 šaukštus chia sėklų su proteinu. Dedame antrą pusę jogurto ir puošiame uogomis. Paskaniname cinamonu.

Receptas nr. 2 – Trapučiai su riešutų sviestu.

  • Trapučiai
  • Riešutų sviesto 3-4 šaukštai
  • Kakavos 1 šaukštelis
  • Bananas
  • Uogų

Gaminame:

Visus produktus sublenderiuojame. Tada tepame ant ryžių trapučių. Puošti uogomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų