REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ballas nusipirko Australijos klubą

Naujokų biržai besiruošiantis LaMelo Ballas priėmė neįprastą sprendimą ir kartu su vadybininku nusipirko buvusią savo komandą.

Naujokų biržai besiruošiantis LaMelo Ballas priėmė neįprastą sprendimą ir kartu su vadybininku nusipirko buvusią savo komandą.

REKLAMA

Jaunuolis sezoną praleido Vulongongo „Illawara Hawks“ ekipoje, kuri varžosi aukščiausioje Australijos lygoje. L.Ballui sezonas anksčiau laiko baigėsi dėl traumos, tačiau išliko artimas vietinei bendruomenei.

„Komanda yra mūsų, sandoris jau atliktas. Melo myli ekipos gerbėjus, jam patinka ši bendruomenė. Jis buvo pasitiktas išskėstomis rankomis bei jautėsi kaip namuose“, – situaciją apžvelgė L.Ballo vadybininkas Jermaine‘as Jacksonas.

Kaip vienas iš motyvų pirkti komandą buvo ir joje prasidėjusios finansinės problemos. Amerikiečių investicijos padės jam išlikti konkurencingam, o ekipos komplektacija turėtų būti nukreipta į jaunimą. 

„Kai mokiniai JAV sužinos, kad komanda priklauso LaMelo, jie norės atvykti čia. Jie žinos, kad jais čia bus pasirūpinta. Būsime šiai komandai kaip steroidai. Jau šnekėjau su buvusiais NBA klubų generaliniais direktoriais ir treneriais, kurie atvyks ir padės laimėti čempionatus“, – planą dėstė J.Jacksonas.

REKLAMA
REKLAMA

Komandos įsigijimas nėra pirmasis L.Ballo finansinis įskiepis Australijoje. Jaunuolis atsisakė mėnesio atlyginimų, kad padėtų kovoti su metų pradžioje šioje šalyje siautėjusiais gaisrais.

REKLAMA

18 metų 200 cm ūgio L.Ballas Australijos pirmenybėse per 31 minutę rinko 17 taškų (24 procentai tritaškių), 7,5 atkovoto kamuolio, 7 rezultatyvius perdavimus ir 19,6 naudingumo balo.

Jo komandai sezonas nesusiklostė, bet pačiam gynėjui šiuo metu prognozuojamas vienas pirmųjų šaukimų Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) naujokų biržoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų