REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo balandžio 6 d. kiekvieną pirmadienio vakarą TV3 eteryje gerą nuotaiką kurianti, optimistinė laida – „#IšNamų“ – apie tai, kokie mes esame namuose, kuo užsiimame, kaip pramogaujame, keliame ūpą sau ir kitiems karantino metu.

Nuo balandžio 6 d. kiekvieną pirmadienio vakarą TV3 eteryje gerą nuotaiką kurianti, optimistinė laida – „#IšNamų“ – apie tai, kokie mes esame namuose, kuo užsiimame, kaip pramogaujame, keliame ūpą sau ir kitiems karantino metu.

REKLAMA

Laidos vedėjai – legendinė vedėjų pora Orestas ir Džilda Vaigauskai kalbės apie aktualijas, apžvelgs, kas vyksta čia ir dabar, kalbins žinomus žmones ir pridės dar daugiau aštrių humoro pipiriukų prie juokingiausių video ir foto vaizdelių iš Lietuvos bei viso pasaulio.

Specialiai laidai „#IšNamų“ Mindaugas Stasiulis ir Stanislavas Stavickis-Stano sukūrė humoristinę dainą – neabejotinai tapsiančią karantino superhitu.

„Su Mindaugu esame jau seni, bet su jauna širdimi, kūrybiniai partneriai. Ne pirmą dainą parašome dviese, šiuo atveju užduotis nebuvo sudėtinga“, – džiaugėsi atlikėjas Stano.

REKLAMA
REKLAMA

Su Vaigauskais atlikėjui taip pat teko dirbti dar prieš karantiną: „Esame susitikę Karmėlavoje, Cepeliniškėse buvome jų gimtinėje. Puikiai suprantu, kokia muziką mėgsta Orestas ir Džilda, žinau jų muzikinį skonį. Žinoma, mano muzikos skonis nuo jų skiriasi, bet šiuo metu yra sunkmetis, šalyje vyrauja karantinas, rinktis neturi iš ko. Džiaugiuosi, kad tokia šeima kaip Vaigauskai kreipėsi į mus su Mindaugu, ieškodami pagalbos. Žadėjo atsiskaityti cepelinais“, – juokavo vyras.

REKLAMA

„Iš savo patirties žinau, kad susidūrus su sunkumais gyvenime geriausias vaistas yra sveikas humoras. Kasdieninė sveiko humoro dozė padeda nepalūžti. Šiuo laikotarpiu lietuviai mėgsta išgerti namuose, tai aš siūlau praleisti „du po penkiasdešimt“ ir geriau paklausyti šios dainos. Efektas bus daug geresnis“, – juokėsi Stano.

„Ši daina – geras mišinys. Ne visi moka gerai pajuokauti viruso, karantino tema, nes tai yra pakankamai jautrus dalykas. Šiuo atveju, laidos formatas – kitoks. Bus rodomi smagūs video ir foto vaizdeliai iš viso pasaulio ir Vaigauskų komentarai yra tobulas derinys.

REKLAMA
REKLAMA

Vaigauskų aktoriniai sugebėjimai įsijausti ir daina yra neatsiejami dalykai. Be vidinių konfliktų, flirto Vaigauskai yra neįsivaizduojami. Su Stano  abu džiaugėmės, kad mums pavyko sukurti jų stiliaus dainą. Seniai su tokiu azartu kažką begaminome, viskas labai laiku ir vietoje. Manau tai taps karantino hitu, daina yra estradinė ir senovinė, bet Vaigauskams kitaip ir netiktų“, – pasakojo M.Stasiulis.

Mindaugas džiaugėsi, kad dainą jam teko įrašyti su Stano: „Jis yra nuolatinis kolega, galima sakyti TV3 darbuotojas, kas susiję su muzika ar skambesiu, visuomet kreipiamės į Stano. Jis visuomet sureaguoja ir viską puikiai išpildo, tai yra vienas geriausių prodiuserių. Visi atsidūrėme laiku ir vietoje, ši daina laidai duos gerą postūmį ir nuotaiką.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dainos žodžiai, muzika, klipas ir pačios laidos – viskas kuriama, filmuojama namuose, laikantis griežčiausių karantino reikalavimų.

TV3 kviečiame prie laidos „#IšNamų“ prisidėti visus norinčius – siųskite smagius vaizdelius čia: arba pridėkite grotažymę #ISNAMU savo socialiniuose tinkluose – ir galbūt jūsų vaizdelis taps TV laidos „#IšNamų“ dalimi ir jį pamatys visa Lietuva. Kurkime smagią nuotaiką kartu!

Humoro laida #IšNamų“ – jau balandžio 6 d., 19:30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų