REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atkrintamosioms jau prasidėjus sustabdyta FIBA Čempionų lyga pasirinko išradingą sprendimą sezono pabaigai.

Atkrintamosioms jau prasidėjus sustabdyta FIBA Čempionų lyga pasirinko išradingą sprendimą sezono pabaigai.

REKLAMA

Oficialiai paskelbta, kad lygos vadovai priėmė sprendimą lemiamas kovas nukelti į kito sezono pradžią. Finalo aštuonetas gali būti surengtas rugsėjo 30–spalio 8-ąją ir taps pirmuoju naujo sezono trofėjumi.

Kovoje dėl titulo išsilaikiusios komandos finalo aštuonete startuos naujojo sezono sudėtimis. Tai nėra itin teisinga prieš žaidėjus, kurie atvedė klubus iki ketvirtfinalio, tačiau sąžininga prieš aistruolius, be kurių žaisti nenori.

Į ketvirtfinalį žengė Saragosos „Casademont“, Nimburko ERA, Atėnų AEK, Ankaros „Turk Telekom“, Jeruzalės „Hapoel“ ir Burgoso „San Pablo“ jau yra patekusios į finalinį aštuonetą, o likę du dalyviai paaiškės po Dižono JDA – Žemutinio Naugardo „Nižnij Novgorod“ ir Ostendės „Telenet“ – Tenerifės „Iberostar“ lemiamų mačų, kurie vyks rugsėjo viduryje.

JDA garbę šiame sezone gynė Saulius Kulvietis, AEK – Jonas Mačiulis, „Casademont“ sudėtyje buvo Renaldas Seibutis, o „Filou“ – Mindaugas Kupšas.

Pagal turnyro tradicijas, lemiamos kovos vyks vienos iš dalyvių namų aikštėje. Šeimininkai bus paskelbti tik paaiškėjus visoms dėl titulo kovojančioms komandoms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų