REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Filmas „Purvini šokiai“ (nuotr. SCANPIX)

Sunku patikėti, kad vienu metu prodiuseriai buvo taip įsitikinę, kad filmas „Purivini šokiai“ – šnipštas, kad jie buvo nusprendę sudeginti filmo ritę ir viską pamiršti, rašo dailystar.co.uk.

25

Sunku patikėti, kad vienu metu prodiuseriai buvo taip įsitikinę, kad filmas „Purivini šokiai“ – šnipštas, kad jie buvo nusprendę sudeginti filmo ritę ir viską pamiršti, rašo dailystar.co.uk.

REKLAMA

Vietoj to, filmas baigėsi staigmena. 1987 m. pasirodžius filmui, jame pasirodę aktoriai tapo didelėmis žvaigždėmis.

Filmas buvo nufilmuotas vos per du mėnesius ir turint nedidelį biudžetą, aktoriai, įskaitant Patrikas Swayzis, Džennifer Gray, Sintija Rhodes, praleido vieną šaltą rudenį Karolinoje, apsimesdami, kad leidžia vasarą Catskills mieste, maudosi ežeruose ir prakaituoja šokių aikštelėse.

Filmas atnešė mums keletą ikoniškiausių Holivudo scenų, įskaitant garsųjį ir dažnai bandomą atkartoti „Time Of My Life“ dainos metu atliktą pakėlimą.

REKLAMA
REKLAMA

Bet kas pasikeitė, kameroms nustojus veikti?

Džonis Castlas – Patrikas Swayzis

 

Patriko suplėšyti raumenys ir klubo išnirimas gerbėjus nustebino, tačiau velionis aktorius iš tikrųjų nebuvo pirmasis vaidmens pasirinkimas.

REKLAMA

Filmo prodiuseriai, sulaukę 34-erių aktoriaus ir visu dešimtmečiu vyresnio už jo veikėją, turėjo abejonių.

Viską lėmė jo stiprus ryšys su Džennifer, kuris galų gale užtvirtino pasirinkimą – nors užkulisiuose pora, matyt, viską baigė ir atsisakė kalbėtis tarpusavyje.

Jie iš tikrųjų nevaidina, kai garsioje scenoje, kai Džennifer šypsosi, Patrikui vedant ranka žemyn per jos kūną stovint scenoje – tai buvo nesuvaidinta emocija.

„Ji buvo išsiblaškiusi ir nusiteikusi žaismingai, priversdama mus kartoti scenas vėl ir vėl“, – vėliau rašė jis savo memuaruose, prisipažinęs, kad jį tai erzino ir patvirtino ne vienerius metus sklidusius gandus.

REKLAMA
REKLAMA

„Turėjome keletą trinties akimirkų... Ji atrodė ypač emocinga, kartais liejosi iki ašarų, jei kas nors ją kritikuodavo“.

Patrikas pasirodė kartu su Demi Moore filme „Vaiduoklis“, tačiau 2009 m. tragiškai mirė būdamas  57 metųnuo kasos vėžio, palikdamas Džennifer, nepaisant jų skirtumų.

Tuo metu pagerbdama „tikrą kaubojų su švelnia širdimi“, ji sakė: „Patrikas buvo retas ir gražus neapdoroto vyriškumo ir nuostabios malonės derinys. Jis buvo bebaimis ir reikalavo visada daryti, ką gali geriausio, todėl manęs nestebino, kad karas, kurį jis pradėjo dėl savo vėžio, buvo toks drąsus ir orus.

Kai galvoju apie jį, prisimenu buvimą jo rankose, kai mes buvome nerūpestingi lyg vaikai, šokome, treniravomės pakėlimą šaltame ežere, padarėme šį mažytį filmą, manėme, kad jo niekada niekas nepamatys."

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Baby Houseman – Džennifer Gray

Kaip ir Patrikas, Džennifer nebuvo pirmasis pasirinkimas atlikti Baby vaidmenį.

Tiek Sara Džessica Parker, tiek Šaron Stone buvo svarstomas vaidinti naivios 17-metės vaidmenį.

Ji taip pat pripažino, kad jos santykiai ne ekrane su Patriku buvo kupini „problemų“ ir „įtampos“.

„Reikalas tas, kad manau, įtampa yra daug karštesnė nei vien tik meilė. Ir aš manau, kad viso filmo metu tarp Patriko ir mavęs buvo labai sudėtinga dinamika “, - teigė 59 metų moteris.

„Jūs žinote, kai žiūrite animacinį filmą, vyksta muštynės ir tiesiog negalite pasakyti, kas yra kas, ir tai yra tik kamuolys. Panašu, kad tarp mūsų buvo panašiai... Kad ir kokios buvo mūsų problemos, mes jas turėjome, bet apie tai nekalbėjau “, – sako Dženifer.

REKLAMA

Likus kelioms dienoms iki „Purvinų šokių“ premjeros, Džennifer ir jos tuometinis vaikinas Matthew Broderickas pateko į pražūtingą automobilio katastrofą, kurios metu kitame automobilyje važiavusios motina ir dukra mirė.

Dėl patirtų sužalojimų Džennifer patyrė lėtinį kaklo skausmą ir 2009 m. jai buvo atliktos dvi operacijos po to, kai gydytojai nustatė, kad jos stuburas buvo taip pažeistas, jog moteriai buvo sunku judėti.

Operacijos metu jos skydliaukėje buvo aptiktas vėžinis navikas, tačiau jai pavyko įveikti ligą ir pasirodyti „Šok su žvaigžde“ 2010 m.

Nepaisant didžiulės „Purvinų šokių“ sėkmės, po poros metų ji atliko nosies plastinę operaciją, po kurios liko neatpažįstama.

REKLAMA

„Aš įėjau į operacinę ir išėjau anoniminė“, – sakė ji 2012 m.

Penny Džohnson – Sintija Rhodes

 

Neseniai atlikusi vaidmenis filme „Flashdance“ ir „Staying Alive“, 63 metų Sintija buvo pirmoji žvaigždė, vaidinusi pagrindinę šokėją Penny, kuri buvo priversta pasitraukti iš pasirodymo po nesėkmingai atlikto aborto.

Po pasirodymo filme „Staying Alive“  ji susituokė su dainininku Ričardu Marksu ir 1991 m. pasitraukė iš pramogų pasaulio, kad užaugintų jų tris sūnus Luką, Džesį ir Brandoną.

Pora išsiskyrė 2015 m., Po 25 santuokos metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų