REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
669
Koronavirusu užsikrėtęs sveikas ir sportiškas vyras įspėja žmones likti namuose (nuotr. Twitter)

Koronavirusu užsikrėtęs sveikas ir sportiškas vyras įspėja žmones likti namuose, rašoma dailystar.co.uk.

669

Koronavirusu užsikrėtęs sveikas ir sportiškas vyras įspėja žmones likti namuose, rašoma dailystar.co.uk.

REKLAMA

Andrew (40) teko gultis į ligoninę, kai paaiškėjo, kad jo COVID–19 testas yra teigiamas – nuo tada jis pasakoja apie baisiausią savo gyvenimo savaitę ir žmones ragina likti namuose.

Nors vyras jau pasveiko, jam dėl viruso sukelto plaučių uždegimo buvo kilę sunkumų kvėpuojant, nors jis ir nerūko, praneša „Manchester Evening News“.

Feisbuke Andrew rašė: „Štai mano savaitės su COVID–19 dienoraštis – tai buvo baisiausia mano gyvenimo savaitė. Laimei, sunkaus medikų darbo ir jų rūpesčio dėka, viskas baigėsi gerai. Dabar jau esu namuose, viruso nebeturiu, tačiau dėl jo sukelto plaučių uždegimo, likau be uoslės. Prie naujos būklės reikės priprasti. Už palaikymą dėkoju savo šeimai ir draugams – tai man labai daug reiškia.“

Andrew pridūrė: „Esu sveikas keturiasdešimtmetis, nerūkau ir sportuoju. Virusas mane pritrenkė, suprantu, kaip nuo jo mirštama. Ataskaitose teigiama, kad 40% visų ligoninėje gulinčių žmonių priklauso 20–54 metų amžiaus grupei – tai tokie žmonės kaip aš, kurie niekada nepatenka į ligoninę.

REKLAMA
REKLAMA

Dar yra ir kitų, daug vyresnių žmonių, kurie yra pažeidžiamesni ir kurių rizika neišgyventi yra didesnė. Intensyvios terapijos skyriai Londone yra riboti. Viskas tik blogės.

Laikykitės mano patarimo – plaukitės rankas ir saviizoliuokitės. Dabar barai, restoranai jau uždaryti – būkite namie su šeima arba eikite pasivaikščioti į gamtą. Kad ir kaip sunku bebūtų, nesibūriuokite – virusas plinta, kuo daugiau žmonių pateks į ligonines, tuo daugiau žmonių mirs.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų