REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Karalienė, Meghan Markle ir princas Harry (nuotr. SCANPIX)

Siekiant sustabdyti šiuo metu visame pasaulyje itin greit plintantį koronavirusą, daugybė žmonių laikosi karantino ir laiką leidžia namie. Karališkoji šeima – ne išimtis.

7

Siekiant sustabdyti šiuo metu visame pasaulyje itin greit plintantį koronavirusą, daugybė žmonių laikosi karantino ir laiką leidžia namie. Karališkoji šeima – ne išimtis.

REKLAMA

Vis dėlto kol kai kurie žmonės gali džiaugtis bent jau savo šeimos narių kompanija, karalienei taikomas karantinas – kur kas griežtesnis.

Kaip rašoma užsienio žiniasklaidoje, karalienė naudojasi tik 8 patarnautojų paslaugomis, o šiuo metu jai negalima matytis net ir su artimiausiais savo šeimos nariais.

„Kuo mažiau kontaktuojančių žmonių, tuo geriau. Negalima rizikuoti karalienės ir jos vyro saugumu, turint omenyje jų amžių. Taip pat tai dėl visų, dirbančių pilyje, saugumo. Kiekvienai įstaigai buvo pasakyta kuo įmanoma daugiau darbuotojų siųsti namų, karališkoji šeima čia nėra išimtis. Karaliene rūpinasi artimiausi jos tarnai, o kiti patarnautojai prižiūri jos arklius. Kai ir kitur, normaliame gyvenime čia padaryta pauzė“, – šitaip apie dabartinį karalienės gyvenimą pasakojo artimas karališkosios šeimos šaltinis.

Karalienę lanko du mėgiamiausi jos patarnautojai, kurie su ja leidžia visą laiką. O taip pat pilyje dirba ir tarnaitė, šefas ir liokajus.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad neseniai pranešta, jog Buckinghamo rūmuose jau patvirtinta apie vieną koronavirusu užsikrėtųsi karalienės patarnautoją.

REKLAMA

Kaip rašoma mirror.co.uk, tuo metu, kai paaiškėjo, kad patarnautojui nustatytas koronavirusas, karalienė taip pat buvo rūmuose, o visi kiti likę jos patarnautojai buvo priversti imtis saviizoliacijos.

Kaip rašoma užsienio žiniasklaidoje, patarnautojas prastai pasijuto dar praėjusią savaitę – tada jam buvo patvirtinas ir teigiamos koronaviruso tyrimas. Ir nors karalienė dabar persikėlė į Windsor pilį, tuo metu, kai paaiškėjo tyrimo rezultatai, ji buvo Buckinghamo rūmuose, kaip ir ten dirbęs minėtas asmuo.

93 metų karalienė jau kurį laiką saugojosi nuo artimo kontakto su žmonėmis, t.y. įvairių susitikimų metu jiems nebespausdavo rankos. 

Dabar, kaip ir visuomet prieš Velykas, ji laiką leidžia Windsor pilyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų