REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Edita iš projekto „Namas“ (nuotr. asm. archyvo)

Realybės šou „Namas“ išgarsėjusi Edita visuomet spinduliavo pozityvumu, o šalyje paskelbtas karantinas jai – ne priežastis liūdėti. Matydama aplinkinių ir net artimų žmonių rūpestį ir nerimą, Edita nusprendė pralinksminti ir juos.

29

Realybės šou „Namas“ išgarsėjusi Edita visuomet spinduliavo pozityvumu, o šalyje paskelbtas karantinas jai – ne priežastis liūdėti. Matydama aplinkinių ir net artimų žmonių rūpestį ir nerimą, Edita nusprendė pralinksminti ir juos.

REKLAMA

Moteris socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje kasdien dalijasi linksmais trumpais vaizdo įrašais, kurie sulaukia tūkstančių peržiūrų ir „patinka“ paspaudimų.

Pati Edita pasakojo, kad nepaisant to, jog karantinas trunka jau 2 savaites, jai laikas prabėgo itin greit, mat jo pradžioje turėjo visai kitokių rūpesčių.

„Karantinas prasidėjo nuo labai didelės baimės dėl sūnaus operacijos, bet, ačiū Šiaulių respublikinės ligoninės gydytojams, kurie padėjo – dėl to pradžios nė nepajutau. Dabar, kai praėjo savaitė, sekasi sunkiau. Esu „veiksmo žmogus“, todėl man sėdėti ir laukti pabaigos bei žiūrint žinias yra labai sunku. Šioje situacijoje gelbsti šuo“, – sakė Edita.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris teigia, kad pokštai ir išdaigos – jos prigimtis, todėl ji jaučianti pareigą pakelti nuotaiką ir kitiems. „Šiandien, kai pasaulyje tokia situacija, neslėpsiu, turiu panikuojančių žmonių ir savame artimųjų rate. Kad jie nors akimirkai užsimirštų, sukūriau vieną vaizdo įrašą, po to – kitą. Paskui pradėjau gauti padėkos laiškus. Supratau, kad jei jau reikia sėdėti liūdną periodą uždarytiems, sėdėkime linksmai. Su šypsena – ir problemos nebe tokios baisios bus, o ir laikas greičiau prabėgs“, – pasakojo laidos „Namas“ dalyvė.

REKLAMA

Tiesa, labiausiai ją džiugina ne kūrybinis procesas, o kitų žmonių gražūs atsiliepimai: „Sulaukiau tikrai nemažai laiškų, kuriuose žmonės man dėkoja, kad leidžiu nors akimirkai pamiršti, kas vyksta. Gaunu labai daug palaikymo. Gaunu ir fotografijų, kad sudegė blynai ar kad kažkam prisvilo košė bežiūrint mano vaizdo įrašus (šypsosi). Žmonės sureaguoja labai linksmai, o man tai – svarbiausia.“

Edita pasakojo, kad nepaisant to, kad pati turi grožio paslaugų kabinetą, kuriame dėl įsigaliojusio karantino negali teikti paslaugų, į viską stengiasi žvelgti optimistiškai. „Nes, kiek pamenu, moterys ir per karą norėjo būti gražios (šypsosi). Per karantiną nedirbu, o žmogus be darbo po truputį nyksta… Viliuosi išlaukti ir tada jau apsigyventi darbe. Atidirbsiu su kaupu“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Ir nors daugelis rimtai bijosi beprotišku greičiu plintančio koronaviruso, Editą neramina kai kas kito: „Kadangi aš saugausi, saugau savo šeimos narius, tai į viską žvelgiu kaip ir ramiai. Mane gal labiau neramina tai, kad skaudžiausiai visa šita situacija smogs ne tiems, kurie yra įtariami arba jau serga virusu, bet tiems, kurie serga kitomis ligomis ir nesulauks pagalbos.“

Karantino laikotarpį, kiek tai yra įmanoma, Edita stengiasi išnaudoti naudingai. „Bandau išlikti rami ir tai perteikti savo aplinkai. Aišku, dienos kitokios, daugiau laiko knygoms, daugiau laiko ir prisigalvoti scenarijų mano filmukams. Daugiau laiko apmąstyti, kas mes ir kodėl mes čia esame“, – mintimis dalijosi ji.

Kitus Editos vaizdo įrašus galite pamatyti apačioje:

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų