REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakarėlis balkone su saksofonu. Būtent taip karantino kamuojamiems kaimynams nuotaiką kelia Izraelio muzikantai.

Vakarėlis balkone su saksofonu. Būtent taip karantino kamuojamiems kaimynams nuotaiką kelia Izraelio muzikantai.

REKLAMA

Saksofonistė Yarden – geros nuotaikos užtaisas net ir karantino metu. Jauna moteris Tel Avive ant savo namų stogo surengė tikrą koncertą, kurio pasiklausyti į balkonus ir gatves išėjo dešimtys žmonių. Kol vieni izraeliečiai stebi, kiti šoka ir linksminasi.

„Mes tik norime, kad žmonės pralinksmėtų šiuo sunkiu metu. Siunčiame širdingus linkėjimus visam pasauliui, nes visi atsidūrėme šioje nepavydėtinoje situacijoje“, – sako saksofonistė Yarden Klayman.

Kai mergina užgrojo garsiąją „Coldplay“ dainą „Viva la vida“, prie jos prisijungė ir kiti muzikantai. Beje, saksofonistė prisipažino, kad tai – ne spontaniškas pasirodymas. Jį kartu su grupe mergina suorganizavo iš anksto. Tiesa, itin griežtomis sąlygomis gyvenančių, o dabar taip besilinksminančių Izraelio žmonių netrukus patikrinti atvyko policija.

„Mes tik už tai, kad visi laikytųsi taisyklių, kurios nuo koronaviruso apsaugotų kuo daugiau žmonių. Nesiekiame, kad žmonės vaikštinėtų aplink, o klausytųsi tik balkonuose ir namuose. Džiaugiamės, kad atvyko policija ir padėjo mums tai išspręsti“, – pasakoja Y. Klayman.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu izraeliečiai į gatvę išeiti gali tik nusipirkti maisto ir vaistų. Šalyje nustatyti 1238 koronaviruso atvejai, iš jų 24 pacientų būklė sunki.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų