REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Debi Mazar (nuotr. SCANPIX)

Nuo šiuo metu pasaulyje sparčiai plintančio koronaviruso neapsaugotas niekas – gasenybės čia ne išimtis.

6

Nuo šiuo metu pasaulyje sparčiai plintančio koronaviruso neapsaugotas niekas – gasenybės čia ne išimtis.

REKLAMA

Virusu asikrėtė garsi aktorė bei serialo „Younger“ žvaigždė Debi Mazar.

Žinoma moteris tai pasauliui pranešė savo „Instagram“ paskyroje.

Čia ji pasakojo, kad maždaug prieš mėnesį pastokai jautėsi visa jos šeima – visi karščiavo, jiems skaudėjo galvas, perštėjo gerkles, visi sausai kosėjo. Vis dėlto tai praėjo, todėl aktorė pagalvojo, kad, matyt, tai – sezoninis peršalimas.

Vis dėlto po 2 savaičių, kovo 15-ąją, ji ir vėl pasijuto prastai. Šįkart jai stipriai skaudėjo raumeninis, ką jau kalbėti apie karščiavimą – moteris netrukus ėmė įtarti, kad gali būti apsikrėtusi koronavirusu.

Netrukus ji pasikonsultavo su savo šeimos gydytoju, kuris patikino, kad ji virusu susirgti tikrai negalėjo, nes niekur nekeliavo, taip pat nebendravo su niekuo, kas jau galėjo būti apsikrėtęs. 

REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant to, D. Mazar nusprendė pasinaudoti mobiliųjų koronaviruso patikros punktų paslaugomis. Paėmus tyrimą paaiškėjo, kad ji privalo izoliuotis, tačiau rezultatai bus aiškūs tik po 3-7 dienų.

REKLAMA

„Šiandien jau 5-oji diena ir aš tik dabar tai sužinojau. Tikiuosi, kad blogiausia – jau praeityje. Vieną dieną jaučiuosi tragiškai, o kitą – viskas gerai. Šiandien mano plaučiams sunku, tačiau aš esu stipri. Aš galiu kvėpuoti, todėl aš sveiksiu čia, savo pačios namuose. Mano šeima laikosi 14 dienų karantino. Jiems nėra jokių simptomų“ , – rašė ji.

Baigdama įrašą moteris priminė, jog šiuo metu visiems svarbiausia yra likti namie.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad koronavirusas nustatytas ir kitoms garsenybėms, pavyzdžiui, „Bon Jovi“ grupės nariui Davidui Bryanui. O štai pavyzdžiui kitas aktorius, Tomas Hanksas, su koronavirusu ne tik susidūrė, bet ir jį įveikė – kartu su žmona jie neseniai pasveiko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų