REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sužinokite, ką jums žada sekmadienio žvaigždės, perskaitę šiandienos horoskopą visiems Zodiako ženklams.

Sužinokite, ką jums žada sekmadienio žvaigždės, perskaitę šiandienos horoskopą visiems Zodiako ženklams.

REKLAMA

Avinas

Šiandien, svarstydami apie savo lūkesčius, padėsite pagrindus dvasiniam persilaužimui. Daug kalbėsite apie pasąmonę, ieškosite gilesnės prasmės jus supančiuose gyvenimo reiškiniuose. Norėdami stimuliuoti šį procesą, rašykite. Juk sakoma – rankraščiai nedega; taip ir jūsų išreikšti pamąstymai ar troškimai užrašyti tarsi įgaus patvirtinimą. 

Jautis

Dabar kaip niekad gera galimybė pajusti, kuo gyvena, ką mąsto jūsų draugai ir pažįstami. Socialinės izoliacijos metu kuo puikiausiai galima susisiekti internetu ar telefonu ir kolektyviai palaikyti gerą ūpą. Kad ir kokios idėjos sukasi jūsų galvoje, dabar galite būti atviri – jūsų mintys bus priimtos teigiamai, o mainais gausite bičiulių atvirumą.

Dvyniai

Priimti kažkieno jums demonstruojamą gerumą – taip pat gerumo apraiška. Šiandien tarp  jūsų ir gero draugo įvyks pokalbis, kuris suveiks tarsi puikiausia terapija. Išsivaduokite nuo jus slegiančių minčių, bet ne vien užkraudami jas kažkam ant pečių, o suprasdami ir išklausydami savo klausytoją. Palaikykite kitus ir leiskitės palaikomi.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Diskutuodami su bendraminčiais, galite sukurti geresnę ateitį. Pakalbėkite su draugais apie tai, ką dar norėtumėte nuveikti, patirti, išgyventi. Nors šiuo metu bet kokios kelionės apribotos, svajoti jums niekas neuždraus. Sąmoningai mėgaukitės momentu. Gyvenimas be gerų bičiulių ir puikių patirčių – ne gyvenimas.

REKLAMA

Liūtas

Kokia jūsų paskirtis šioje žemėje? Įžvalgos šia tema ateis iš netikėčiausių šaltinių. Klausykitės fone grojančių dainų tekstų ir pasikartojančių frazių aplinkinių kalboje – galite išgirsti to, apie ką nebūtumėt patys susimąstę. Galbūt pašonėje turite gyvenimo partnerį, kuris irgi galėtų atsakyti į kai kuriuos egzistencinius klausimus. Kodėl jis ar ji nieko nesakė iki šiol? Tikriausiai todėl, kad jūs niekada nekalbėjote panašiomis temomis.

Mergelė

Miela žinutė nuo jums svarbaus žmogaus paskatins išplėsti savuosius horizontus. Galbūt jus kviečia imtis veiklos, kuria patys jau seniai nortumėte užsiimti, bet trūksta drąsos viską pradėti nuo nulio? Turėdami šalia savęs tinkamą partnerį, neturėtumėt nieko baimintis. Jūsų vizijos panašios, o dvi galvos visada geriau nei viena.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Padedant patikimiems bičiuliams, jūsų nešama žinia pasieks įtakingus žmones, kurie galės ją išplatinti. Vakare, ko gero, išgirsite, kad jūsų reikalai einasi kur kas geriau, nei buvo galima tikėtis. Kai tik gyvenimas stos į jums įprastas vėžes, pajusite, kad jūsų profesinės pozicijos gerokai sustiprėjo.

Skorpionas

Išlaisvinkite savo vidinį vaiką, prisiminkite tai, ką galbūt praradote pakeliui į suaugusiojo pasaulį. Jūsų tikrumas i nuoširdumas neliks nepastebėti jūsų artimiausiu žmonių. Jie taip pat užsikrės gera nuotaika, tai jus suartins ir leis jums pamatyti vieni kitus tokius, kokius save gal ir primiršote. 

Šaulys

Dabartinė situacija, kai esate priversti nuolat būti namuose ir niekur neiti, toli gražu jūsų neįkvepia. Tačiau taip atrodo tik šią akimirką – po kiek laiko suprasite, kad jūsų pečius slegiantys rūpesčiai yra daugiau jūsų minčių vaisius, nei tikrovė. Viskas, ko jums reikia – šviežias, išankstiniais įsitikinimais neapkrautas požiūris, kurį įgausite pasidalinę jums aktualiomis mintimis su artimaisiais ar draugais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Viduryje įtempto kūrybinio darbo jus pasieks geras atsiliepimas ar paskatinimas, kuris jums suteiks daugiau jėgų, nei galėjote įsivaizduoti. Jeigu iki šiol manėte, kad gal jūsų idėjos niekas nesupras, nepalaikys ir dėl to abejojote, ar pasirinta kryptis atneš jums sėkmę. Už savo drąsą žengti į nežinomybę būsite dosniai apdovanoti.

Vandenis

Jei likę namuose norite pakelti sau nuotaiką – tiesiog darykite tai, ką norite. Pamąstykite, ko jums šiuo metu trūksta, kad pajustumėte pilnatvę. Pokyčiai įvyksta tik tada, kai aiškiai žinote, kokių pokyčių pageidaujate ir galite tai išreikšti žodžiais. Padarykite tai – Visata jūsų pusėje, kaip ir jums artimi žmonės.

REKLAMA

Žuvys

Nebijokite sakyti savo tiesos – tai sustiprins jūsų ryšius su artimaisiais. Galbūt jums atrodys, kad esate tiesmukesni ir emocingesni nei įprasta – taip ir bus, tačiau kaip tik dėl to jūsų žodžiai skambės įtikinamiau. Kas nors jus gal net pagirs už tai, kad pasakėte tai, apie ką kiti galvojo, bet nedrįso prabilti.

Šaltinis: www.kaunas.kasvyksta.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų