REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pradėsime antrąją karantino savaitę. Ir nors ateinančias dienas vėl turėsime likti savo namuose, žvaigždės tuo metu nemiega. Sužinokite, ką jums jos žada, perskaitę astrologo Naglio Šulijos horoskopą.

Pradėsime antrąją karantino savaitę. Ir nors ateinančias dienas vėl turėsime likti savo namuose, žvaigždės tuo metu nemiega. Sužinokite, ką jums jos žada, perskaitę astrologo Naglio Šulijos horoskopą.

REKLAMA

Avinas. Būsite energingi, linksmi ir kūrybiški. Visgi naujų darbų patogiau imtis po antradienio – kad vyktų sklandžiai ir sėkmingai. Atrodo, visai sėkmingai žada klostytis ir piniginiai, turtiniai reikalai – galbūt iš dalies dėl sėkmingos veiklos darbe, profesijos srityje.

Jautis. Ir darbe, ir asmeninėje veikloje vyraus iki šiol buvuysios endencijos – jums patiems stengtis norėsis tik tuo atveju, jei reikės daryti ką mielo, gražaus, patogaus. Gali būti, kad dabar ir kai kurie asmeniniai reikalai susitvarkys. Laisvalaikiu įdomios veiklos gali pasiūlyti artimi draugai.

Dvyniai. Smarkiai įsibėgėti nepavyks, bet kažkur kažkaip darbai vyks. Neblogai turėtų sektis tiems, kurių dabas susijęs su žiniomis, informacija arba su judėjimu, tik vietoje įprastos logikos dažniau reikės pasitelkti vaizduotę. Artimų draugų patarimais dabar pasikliauti kaži ar verta.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Darbe, profesijos srityje sklandžiam darbui koją gali kišti bereikalingos emocijos. Laimė, antroje savaitės pusėje jos praeis. Keliauti dabar kaži ar pavyks, tačiau ieškoti reikalingų žinių, palaikyti kai kuriuos dalykinius ryšius sektųsi visai neblogai.

REKLAMA

Liūtas. Nuotaika gali būti šiek tiek suvelta, jeigu veikla susijusi su kelionėmis ar užsieniu – gali būti šiek tiek nerimo, bet savaitgalį viskas atrodys aiškiau ir gražiau. Tiesioginių pareigų srityje vyraus paprasti darbai, o namie įprastos niekas tvarkos keisti neskubės.

Mergelė. Dienos slinks ramiai, be įtampos. Darbe darbo ne per daugiausia, o ir tas pat gali smarkiai priklausyti nuo kitų asmenų nuotaikos, veiklos arba sprendimų. Šiaip ar taip, prie tos anos pusės prisitaikyti reikės. Namie įprastos tvarkos niekas keisti irgi neketina.

Svarstyklės. Atrodo, teks veikti iš karo keliomis kryptimis. Domins sveikatos reikalai (tai dabar beveik savaime suprantama), čia bus galima nuveikti šį tą naudingo. Kai kurie asmeniniai ryšiai gali būti komplikuoti dėl anos pusės panikos ar kitokių vidinės būsenos svyravymo. Bet ramins veikla namie.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Nelabai aišku ko imtis – darbai, kurie galbūt gali būti svarbūs, visai ne dėl jūsų kaltės kaži ar klostysis sėkmingai, judėjimas apribotas, draugai išsislapstė. Profesijos srityje veiklos nedaug, tad belieka nedidelės intelektualios pramogos – knyga, internetas ir pan.

Šaulys. Pasilinksminimus (kokie dabar galėtų būti) geriau atidėti – labai jau neaiškiai šioje srityje gali klostytis aplinkybės. Tačiau sėkmė gali lydėti drąsiai tvarkant aseninius piniginius reikalus, o ir namie atsiras priežasčių aptarti padėtį bei raitotis rankoves.

Ožiaragis. Tas laikas, kai vidinė spyruoklė verčia eiti, siekti ir kovoti, eina į pabaigą, tad jeigu liko svarbių tikslų – geriau pasinaudoti aplinkybių suteikta energija dabar. Be to, gali būti progų kukliai pažymėti savo pergales. Namie kai kurios aplinkybės gali priminti minų lauką, per kurį eiti reikės labai atidžiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis. Netrukus energijos bus gerokai daugiau, ir veiksmų planas bus daug aiškesnis. O kol kas galima užsiimti asmeniniais piniginiais reikalais – jie gali atnešti tam tikros naudos. Taip pat dabar yra visai neblogas metas rūpintis, kad namie būtų jaukiau ir gražiau.

Žuvys. Visą savaitę lydės padidintas judrumas, noras bendrauti (ypač dalykinėmis temomis) ir tvarkyti dalykinius reikalus. Dažniausiai visa tai seksis, bet į piniginius reikalus patartina žvelgti ypač apdairiai. Sėkmė lydės tuos kurie ko nors mokosi ar tiesiog domisi tuo, kas jiems svarbu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų