REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Kylie Jenner (nuotr. Instagram)

Siekiant išvengti koronaviruso plitimo, vis daugiau pasaulio šalių savo viduje paskelbia karantiną – žmonės skatinami nepalikti namų bei neturėti artimo kontakto su kitais asmenimis. 

9

Siekiant išvengti koronaviruso plitimo, vis daugiau pasaulio šalių savo viduje paskelbia karantiną – žmonės skatinami nepalikti namų bei neturėti artimo kontakto su kitais asmenimis. 

REKLAMA

Ir nors kai kuriems prie greito gyvenimo tempo pratusiems žmonėms tai – pati tikriausia kančia, kiti, panašu, tame nemato jokios bėdos.

Vienas iš tokių žmonių – garsioji Kardashian-Jenner klano atstovė, Kylie Jenner. Žinoma mergina apie socialinės atskirties svarbą šiuo momentu nuolat primena ir savo sekėjams. „Dar vienas kasdienis priminimas priimti šią socialinę atskirtį ir saviizoliaciją rimtai“, – savo 166 mln. sekėjų „Instagram“ nuolat primena ji.

Ir nors daugelis tokią priverstinę saviizoliaciją patiria pirmąkart, Kylie tai – jau antra panaši patirtis, tai ji priminė ir savo sekėjams. „Šiuo metu man jau 8 diena. Mano nėštumas mane tam paruošė – mėnesių mėnesius nepalikdavau namų“, – priminė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Ir iš tiesų, didžiausi milijardierės gerbėjai turėtų kuo puikiausiai prisiminti, kad vienu momentu per 2017-2018 metus K. Jenner visiškai dingo iš viešumos – net paparacai beveik nesugebėdavo „pagauti“ nė vienos jos nuotraukos. Tiesa, daugelio spėjimai pasitvirtino – mergina iš tiesų slapstėsi todėl, jog tuo metu laukėsi savo ir reperio Traviso Scotto atžalos, dukrelės Stormi Webster.

REKLAMA

Tiesa, karantinas turi kiek griežtesnes taisykles, mat kai K. Jenner laukė šeimos pagausėjimo, visi lankyti ją galėjo – tiek seserys, tiek ir artimieji. Dabar skatinama kontaktą palaikyti su kuo mažesniu skaičiumi žmonių.

Ir nors daugelis nepaisydami karantino taisyklių vis tiek laiką leidžia šeimose, gausus Kardashian-Jenner klanas stengiasi su artimaisiais nebendrauti. Visos seserys laiką leidžia su savo vaikais, tačiau viena su kita nebendrauja. 

„Pasiilgau savo seserų, tačiau mes visos laikomės atskirties, laikomės saviizoliacijos. Tai sunku, tačiau turime tai padaryti dėl savo ir kitų saugumo. Prašau neignoruokite perspėjimų ir likite namuose, kad kuo greičiau sustabdytume šio viruso plitimą. Mes tai įveiksime“, – neseniai savo raganimais „Instagram“ dalijosi ir garsiausia klano sesuo, Kim Kardashian.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų