REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Baiba Skurstenė-Serdiukė ir Mykolas Serdiukas (nuotr. Organizatorių)

Dainininkė Baiba Skurstenė-Serdiukė su mylimuoju kovotoju Mykolu Serdiuku išgyvena gražiausias akimirkas – porai gimė antroji atžala.

14

Dainininkė Baiba Skurstenė-Serdiukė su mylimuoju kovotoju Mykolu Serdiuku išgyvena gražiausias akimirkas – porai gimė antroji atžala.

REKLAMA

Antrasis poros vaikelis – mergaitė, tėvai atžalai suteikė nelietuvišką vardą, dukrelė pavadinta Anna.

Žinia, jog laukiasi, Baiba pasidalijo dar šių metų pradžioje, o tai, kad gims mergaitė, iš davė jos kūdikio sutiktuvių dekoracijos, kurios buvo parinktos šviesiai rožinės spalvos.

Dainininkė dar anksčiau naujienų portalui tv3.lt teigė, kad abu su vyru šio vaikelio labai norėjo, todėl džiaugėsi, kad jo pavyko ganėtinai greitai sulaukti. Primename, kad poros sūnus Antanas gimė 2017-ųjų rudenį.

„Mano vyras be galo džiaugėsi. Pirmas vaikas jau šiek tiek paaugęs, todėl tarp vaikų amžiaus nebus didelio skirtumo“, – sakė B. Serdiukė-Skurstenė.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, nepaisant to, kad daugeliui moterų lauktis sekančių atžalų nebėra taip baisu, Baiba pasakojo, kad ji susidūrė su visai kitokiais išgyvenimais: „Šį kartą viskas yra absoliučiai kitaip – daug ko negaliu sau leisti net ir norėdama. Fiziškai tai kaip diena ir naktis. Yra tam tikrų sveikatos niuansų, kurių nebuvo pirmojo nėštumo metu… Jei palyginus tai su pirmu, galima sakyti, kad tuo metu nė nejaučiau, kad esu nėščia.“

REKLAMA

Pasirodo, kad dainininkė šįkart į nėštumą žiūri kur kas atsargiau, jautriau. „Su pirmu laukimu aš buvau „lekiam-darom“ nuotaikos, viska galėjau daryti iki pat paskutiniųjų akimirkų. O štai dabar atsirado daug baimių ir norisi saugoti pilvuką kaip kiaušinį, reikia klausyti gydytojų, negaliu visko daryti taip, kaip besilaukdama pirmojo vaikelio“, – sakė ji.

Net ir dabar atlikėja neslėpė, kad savijauta visuomet galėtų būti kur kas geresnė. Vis dėlto žinoma moteris save ramina tikindama, kad visa tai – ne amžina.

Per pirmąjį nėštumą naujienų portalui tv3.lt Baiba pasakojo, kad paskutinįjį mėnesį pakito ir jos mitybos įpročiai. Nors jos kūno formos kalba priešingai, Baiba tvirtina negalėjusi atsiginti kaloringų skanėstų. „Liepos mėnesį buvo užpuolęs saldumynų monstras. Tačiau dabar jau apsiraminau“, – tąkart sakė pašnekovė.

REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, ar su pokyčiais susidūrė ir dabar, Baiba tikino, kad didesnių pokyčių ir užgaidų kol kas nėra. „Tik juokinga, kad leidžiu sau praktiškai viską, išskyrus visą žalią mėsą ir neapdorotus produktus“, – vardijo ji.

Dainininkė užsiminė ir apie vaikelio lytį, bei kas, tokiu atveju, jei tai pasitvirtins, rinks antrajai atžalai vardą. „Kadangi tikėtina, kad vaikelis bus mergaitė, tai vardą rinksiuosi aš“, – sakė Baiba pridėdama, kad apie variantus jau ėmė svarstyti.

Būtent su antrojo vaikelio laukimu pasikeitė ir moters požiūris į pačią šeimą ir jos narių skaičių. „Dėl didesnės šeimos, irgi nesakau „niekada“. Maniau, kad ir po pirmojo vaikelio nebus kito, tačiau va…“ (šypsosi)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų