REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nepaisant to, kad koronavirusas galiausiai paplito jau visame pasaulyje ir net labiausiai užsispyrę pasaulio lyderiai pripažino, kad ištiko bėda – internetai nesnaudžia ir mums visiems siūlo iš viruso, ir iš savęs pačių bent šiek tiek pasijuokti.

Nepaisant to, kad koronavirusas galiausiai paplito jau visame pasaulyje ir net labiausiai užsispyrę pasaulio lyderiai pripažino, kad ištiko bėda – internetai nesnaudžia ir mums visiems siūlo iš viruso, ir iš savęs pačių bent šiek tiek pasijuokti.

REKLAMA

„Tas koronavirusas plinta per visą pasaulį. Iš pradžių Kinijoje, tada Pietų Korėjoje, Italijoje… Dabar jis kažkaip įšoko į lėktuvą ir atskrido į Ameriką…, – amerikietis pasauliui demonstruoja, kaip jis kovos su jo šalį pasiekusia bacila. – Pati svarbiausia mano koronaviruso kostiumo dalis – tai mano ventiliacinė sistema.“

Pasauliui dėl pandemijos ir karantino išties kraustantis iš proto – visa laimė netrūksta žmonių, kurie į viską žvelgia su šypsena ir pralinksmina kitus.

REKLAMA
REKLAMA

Kol vieni juokauja – italas rimtai vertina situaciją. Per porą metrų prie vyro ir norėdamas neprieisi. O britas suvenyrų parduotuvėje Londone demonstruoja, ką daryti kai pritrūksta medicininių kaukių:

REKLAMA

„Tereikia užsitempti jas ant veido, gumytes už ausų, uždengia burną ir nosį. Belieka užsidėti kepurę.“

Juokai juokais, bet panašu, kad net ir tie kas pirma abejojo koronaviruso grėsme atsikvošėjo. Vienas tokių – JAV prezidentas – dabar dėl to pašiepiamas Amerikos komikų.

Rimtai krizę dabar vertina ir Sakartvelo šventikai – Tbilisyje žmonės fiksuoja gatvėmis riedančius automobilius, kuriuose virusas žudomas maldomis ir švęstu vandeniu.

Deja, internete netrūksta ir peštynių dėl tualetinio popieriaus ir būtiniausių produktų vaizdų. Tik jie kelia daugiau liūdesį nei juoką. O bijantiems, kad ateityje tualetinio popieriaus vis dėlto pritrūks – internetuose ir juokingi apokaliptiniai scenarijai. Tiesa, panašu, kad vadinamieji „dyleriai“ už popierių ir dezinfektantą prašys sumelių kaip už narkotikus.

REKLAMA
REKLAMA

Tualetinio popieriaus krizė privertė kai kuriuos amerikiečius internete pasidalinti esą kariuomenės išmintimi, kaip nusivalyti su vos vienu popierėliu:

„Kiši pirštą pro šią mažą skylutę ir po to, kai atlieki gamtos reikalus, išvalai juo savo nešvarią vietą. Valyk gerai, nes turi tik vieną bandymą. Tuomet paimi popierių štai taip ir išsivalai pirštą. O likusiu kampučiu išsivalai panagę.“

O ko tikrai nereikėtų daryti, tualete visam pasauliui parodė socialinių tinklų žvaigždė Ava Louise, turinti 160 tūkst. sekėjų „instragrame“. Metė pasauliui „koronaviruso iššūkį“ – laižydama tualeto dangtį lėktuve. Įrašas sulaukė didžiulio pasipiktinimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, plinta ir kur kas protingesnis iššūkis – plautis rankas tol, kol skamba legendinė Glorios Gaynor daina „Aš išgyvensiu“. Beje iššūkį priėmė ir pati šios dainos atlikėja, dabar 70 metų Gloria Gaynor.

Beje koronavirusas tapo ir populiaria muzikinių klipų tema – vienas po kito šimtus tūkstančių peržiūrų „Youtube“ renka kūriniai apie koronavirusą.

Kruopščiai plaunant rankas – tikrai neliks blogiukų virusų. Tą žino ir blogiukus veiksmo filmuose puikiai nukenksminantis Arnoldas Švarcnegeris:

„Visi turi tai daryti. Reikia plauti rankas mažiausiai 20 sek. Ir daryti tai kuo dažniau. Aš plaunu rankas mažiausiai 50 kartų per dieną.“

72-iejų aktorius priklauso rizikos grupei, todėl dabar dienas leidžia namie su asiliuku ir poniu. Tą patį daryti pataria visiems žmonėms:

„Štai ką mes veikiame. Neiname lauk, į restoranus, niekur. Tik valgome su Whiskey ir Lulu. Linksmai leidžiame laiką. Tik pažiūrėkite kokia jos šypsena…“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų