REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žinoma atlikėja ir renginių vedėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė susidūrė su nemalonia situacija. Nuskridusi tūkstančius kilometrų į Čikagą sužinojo, kad jos koncertas yra atšauktas.

Žinoma atlikėja ir renginių vedėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė susidūrė su nemalonia situacija. Nuskridusi tūkstančius kilometrų į Čikagą sužinojo, kad jos koncertas yra atšauktas.

REKLAMA

Dėl koronaviruso kovo 14-ąją turėjęs vykti atlikėjos koncertas buvo atidėtas. Apie tai moteris pranešė socialiniuose tinkluose.

„Liūdna, labai liūdna. Dėl mūsų, dėl Jūsų sveikatos ir saugumo, mielieji, šio vakaro koncertas Čikagoje ašaukiamas! Tiek tūkstančių kilometrų nuskridau, kad galėčiau pasimatyti su Jumis  ir še ... teks grįžti kitą kartą, kai vėl pasaulis stos į senas vėžes! Labai dėkoju, už rūpestį ir viliuosi, kad dar pavyks mums pasilinksmint iš širdies“, – feisbuke rašė atlikėja.

Primename, kad Vyriausybės sprendimu Lietuvoje nuo pirmadienio įvestas karantinas, į Lietuvą draudžiama atvykti daugeliui užsieniečių bei gyventojams išvykti iš šalies, uždaryta dauguma parduotuvių, visos viešojo maitinimo įstaigos, pramogų ir sporto vietos, muziejai, mokyklos, tačiau draudimai neapima prekių judėjimo.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos bankas pirmadienį paskelbė prognozę, kad Lietuvos ekonomika šiemet susitrauks mažiausiai 1,2 proc. Anksčiau centrinis bankas šiems metams prognozavo 2,5 proc. augimą.

REKLAMA

Daugiau apie Vyriausybės veiksmus kovoje su koronavirusu žiūrėkite čia:

Taip pat penktadienį JAV prezidentas Donaldas Trumpas paskelbė nacionalinę nepaprastąją padėtį dėl koronaviruso; šis sprendimas leis skirti 50 mlrd. dolerių (45 mlrd. eurų) federalinių lėšų kovai su sparčiai plintančia koronaviruso pandemija.

„Kad išlaisvinčiau visas federalinės vyriausybės galias, oficialiai skelbiu nacionalinę nepaprastąją padėtį“, – pareiškė D. Trumpas, skaitydamas pranešimą prie Baltųjų rūmų.

Jis paragino visas JAV valstijas įkurti nepaprastosios padėties valdymo centrus ir sakė, kad mėginiai dėl koronaviruso bus imami ir tikrinami dideliu mastu, vyriausybei sulaukus kritikos dėl nepakankamo COVID-19 diagnostikos rinkinių kiekio šalyje.

REKLAMA
REKLAMA

„Kitos aštuonios savaitės yra kritinės, – teigė D. Trumpas. – Galime suprasti ir įveikti šį virusą.“

„Taip pat prašau kiekvienos ligoninės šioje šalyje aktyvuoti nepaprastosios padėties parengties planą, kad visur būtų patenkinti amerikiečių poreikiai“, – sakė prezidentas.

„Panaikinsime ar eliminuosime kiekvieną kliūtį, kad suteiktume mūsų žmonėms rūpestį, kurio jiems reikia ir kuris jiems priklauso. Nebus pagailėta jokių išteklių, visiškai nieko“, – pridūrė D. Trumpas.

Paskelbus nacionalinę nepaprastąją padėtį taip pat bus išplėsti JAV sveikatos apsaugos sekretoriaus įgaliojimai panaikinti virtinę taisyklių, įskaitant telemediciną reglamentuojančias nuostatas, ar leisti ligoninėms pasisamdyti daugiau darbuotojų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų