REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei manote, kad tik jums vieniems nepavyksta palaikyti indų džiovyklės ir metalinės kriauklės švarios, nurimkite. Indų džiovyklė, į kurią sudedame indus juos išplovę, labai dažnai atrodo nekaip, būna pilna vandens dėmių, net jei dažnai ją plauname, rašoma mirror.co.uk.

Jei manote, kad tik jums vieniems nepavyksta palaikyti indų džiovyklės ir metalinės kriauklės švarios, nurimkite. Indų džiovyklė, į kurią sudedame indus juos išplovę, labai dažnai atrodo nekaip, būna pilna vandens dėmių, net jei dažnai ją plauname, rašoma mirror.co.uk.

REKLAMA

Bet prieš imantis drastiškų pokyčių, išbandykite šios moters patarimą – ji teigia atradusi būdą džiovyklei ir metalinei kriauklei grąžinti pirminę išvaizdą. Geriausia tai, kad nereikės eiti ir pirkti brangių valymo priemonių, nes viską, ko reikia, greičiausiai jau turite namuose.

Sophie Darragh Feisbuko grupėje „Hinch Army Cleaning Tips“ pasidalino prieš ir po nuotraukomis – skirtumas tiesiog stulbinantis. Pirmojoje nuotraukoje matomas metalinis indų dėklas, nusėtas vandens nuosėdomis, o antrojoje jis toks švarus, kad iš jo, regis, galima valgyti (visgi to daryti nerekomenduojame).

Ji aiškino: „Karštas vanduo, indų ploviklis ir aliuminio folija! Atsiplėškite gabalėlį folijos ir ja nušveiskite indų džiovyklę – visi nešvarumai dings, bet niekas nesusibraižys!

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat puikiai tinka sunkiai pasiekiamoms vietoms aplink čiaupus, nes aliuminio foliją galite sulankstyti, kaip norite, ir ja pasiekti net ir mažiausius tarpelius! Tuomet belieka nupurkšti antibakterine priemone, ir viskas. Paprasta, pigu ir užtenka namie jau turimų priemonių.“

REKLAMA

Sophie šią taktiką išbandė net ir virtuvės taburečių apatinėms dalims – dabar spindi ir jos. Daugybė žmonių ją sveikino su tokiu puikiu sumanymu.

Vienas žmogus rašė: „Jei tik man pavyks minutėlei nustoti skaityti „Hinch Army“ patarimus, būtinai išbandysiu.“ Kita komentatorė pridėjo: „Labai gerai veikia ir degėsiams ant keptuvės dugno.“

Dar viena rašė: „Visada taip valau kepimo groteles.“ Kita moteris rekomendavo vietoj įprastinės folijos naudoti kiek storesnę – tą, į kurią vyniojami maisto produktai, kad rezultatai būtų geresni.

Trečia tiesiog nuėmusi paklodes per sietelį ant čiužinio pabarstė valgomosios sodos. Po maždaug valandos, grįžusi ji dulkių siurbliu pašalino sodos likučius. Ir viskas – patalas tiesiog kvepia švara.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų