REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Moksliniais tyrimais nustatyta, kad saikingas televizoriaus žiūrėjimas didina dosnumo jausmą, padeda atgauti energiją ir jėgas, taip pat gali atpalaiduoti ir padeda sumažinti kraujospūdį. Negana to, televizoriaus žiūrėjimas gali tapti puikia pramoga visai šeimai lietingais vakarais, o žiūrint į kokybišką ekraną jūsų akys nepavargs ir regėjimas išliks geras.

Moksliniais tyrimais nustatyta, kad saikingas televizoriaus žiūrėjimas didina dosnumo jausmą, padeda atgauti energiją ir jėgas, taip pat gali atpalaiduoti ir padeda sumažinti kraujospūdį. Negana to, televizoriaus žiūrėjimas gali tapti puikia pramoga visai šeimai lietingais vakarais, o žiūrint į kokybišką ekraną jūsų akys nepavargs ir regėjimas išliks geras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Panasonic“ 2019 m. sukūrė neįtikėtinai kokybišką naujovę technologijų srityje – 4K OLED televizorių „GZ2000“, kuris yra laikomas labiausiai kinematografišku televizoriumi pasaulyje. Tai yra pagal atskirą užsakymą pagamintas ir papildomai žymiausių Holivudo koloristų suderintas televizoriaus ekranas. Naujasis ekranas leidžia matyti meistriškai atkurtą tikrovišką bei ryškų vaizdą, sukuria pojūtį tarsi stebėtumėte įvykius gyvai. 

REKLAMA

Naujos funkcijos – HDR10+ kokybiškesniam ir tikroviškam vaizdui

  • HDR funkciją palaikantys televizoriai pasižymi dideliu dinaminiu diapazonu, t. y. gali atkurti kur platesnį spalvų ir kontrasto diapazoną, o skaičius „10“ reiškia, kad ekrane, pasitelkiant statinius metaduomenis, pritaikoma viena fiksuota spalvų tonų atvaizdavimo kreivė, kuri nekinta. Visgi šis televizorius yra dar tobulesnis, todėl pažymimas „10+“, o tai reiškia, kad tonų atvaizdavimo kreivė koreguojama pagal kiekvieną filmo sceną, kad vaizdas būtų atkuriamas optimaliai ir tikroviškai. Beje, šis ekranas prisitaiko ir prie kambario apšvietimo. Įprastai vaizdus tamsiose scenose sunku įžiūrėti, kai patalpa gerai apšviesta, o šiame televizoriuje įmontuotas jutiklis aptinka patalpos apšvietimo ryškumą ir pagal jį automatiškai sureguliuoja vaizdo kokybę.

 

REKLAMA
REKLAMA
  • „Dolby Vision“. Tai – speciali technologija, kuri praplečia žiūrovo patirtis, leidžianti pamatyti dar daugiau atspalvių, skirtingų kontrasto tonų, sukuria pojūtį tarsi būtumėte kino teatre.  Beje, dėl šios funkcijos televizoriaus ekrane atkuriami itin sudėtingi, įvairaus ryškumo ir kontrasto vaizdai – dažnai pasitaikantys gyvose sporto transliacijose ir veiksmo filmuose. Panasonic gali pasigirti išskirtinumu, jog pirmieji sugebėjo dar praėjusiais metais apjungti abi šias technologijas - HDR10+ ir „Dolby Vision“.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
  • „HLG Photo“ formatą. Tai – naujas fotografavimo formatas, kuris įveda ir fotografiją į HDR pasaulį. Televizoriaus ekrane šis formatas vaizdus paverčia ryškesniais ir labiau kontrastingais, t. y. kuomet perteikiama kuo natūralesnė šviesa.

 

Garsas nukelia į įvykių sūkurį

„Panasonic GZ2000“ serija išsiskiria unikalia garso sistema, tai yra papildomai integruoti, į viršų nukreipti garsiakalbiai (jie sumontuoti televizoriaus korpuso viršutinėje dalyje, už ekrano, ir papildo įprastus, į priekį nukreiptus garsiakalbius). Šio tipo garsiakalbiai yra suderinti garsaus japonų gamintojo „Technics“ inžinierių ir sukuria maksimaliai kokybišką trijų matmenų garsą, kuris užpildo kambarį ir laisvai sklinda aplink žiūrovą, jį kone svaigindamas. Ši technologija yra daugiau nei paprastas erdvinis garsas, ji leidžia pasijusti žiūrovui veiksmo sūkuryje. Įvairūs garsai: žmonių balsai, muzikos skambesys, daiktų šnarėjimas – atgyja ir ypatingai tikroviškai juda erdvėje. Tobulai atkurimas „Dolby Atmos“ garsas leidžia žiūrovui neįtikėtinais žiūrėjimo potyriais mėgautis namuose lengviau nei bet kada anksčiau.

REKLAMA

Galima žiūrėti internetinę televiziją HiTV

Visi 2016, 2017, 2018, 2019 m. „Panasonic“ televizoriai, įskaitant ir „GZ2000“ bei šių metų modeliai, palaiko HbbTV –neseniai Lietuvoje startavusios hibridinės TV žiūrėjimui. HbbTV funkcija sujungia eteriu transliuojamą nemokamą televiziją su internetine platforma, per kurią žiūrovas gali pasiekti: TV mediatekas, archyvus, radijo stočių transliacijas ir kitą turinį. Naujasis „GZ2000“ leis stebėti internetinę televiziją su dar didesniu pasimėgavimu ir ryškesniais vaizdais bei skambiu garsu.

„Panasonic“ Europos televizijos verslo vadovas Yasuši Murajama sako: „Dėka mūsų pritaikyto profesionalios laidos OLED ekrano ir galingiausio procesoriaus, kartu su nepriekaištingai „Technics“ ir „Dolby Atmos“ pritaikytu garso deriniu, GZ2000 yra pilniausias televizorius, kurį kada nors sukūrėme.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų